Scriitorul din tine(partea ll)

 

In continuarea articolului de ieri astazi as avea o a doua intrebare pentru voi, despre care cred ca are nevoie de o cu totul alta discutie. Am fost surprins sa vad ca voi chiar scrieti si chiar va pasioneaza, asa ca inevitabil o sa va intreb:

   Daca acum vi s-ar oferi sansa sa publicati o carte in SUA si vi s-ar da un termen de un an de zile pentru a face acest lucru, ce subiect ati alege? Ia sa va vad:-D!

-G

6 thoughts on “Scriitorul din tine(partea ll)

  1. O fata pe care toti o tradeaza si este dezamagita de cele mai importante persoane pentru ea, afland ca viata ei a fost de fapt o minciuna.

  2. As scrie o carte horror:-) la cat sunt de fricoasa am niste scenarii super in minte sau
    O carte in genul celor chik-lit ceva amuzant

  3. Chiar am lucrat la ceva vara asta,dar imi este mai greu cu tehnoredactarea povestii (o am la loc sigur in manuscris) :)) In principiu este despre o fata semidemon urmarita de niste mercenari platiti de o organizatie din lumea supranaturala numita “Consiliul”. Cartea e cam neslefuita -cum ai zis si tu- ideile sunt bune,dar mai am de lucrat la transpunerea lor pentru cititor 😉

  4. Hm, pai cred ca ar fi vorba despre o tipa care pare ca are viata perfecta: are bani, frumusete, pozitie sociala, prieteni, iubitul perfect, etc dar totusi ea nu are nimic. Adica da, daca te uiti la ea, ti se pare ca viata ei este desprinsa din povesti, deaoarece este o zana dar atunci cand incepi sa o cunosti afli ca viata ei este departe de a fi perfecta. Vreau ca aceasta carte, prin personajul principal sa fie un exemplu pentru toti ca daca vrei poti reusi, si mai ales, ca visele pot deveni realitate daca tu crezi si speri. Vreau sa demonstrez ca oricate probleme ai avea si oricat de rea e viata cu tine tot poti reusi. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s