Cantecul lunii (Jurnalele Vampirilor: Vanatorii, vol. 2)

   După ce au scăpat de ororile din Dimensiunea Întunecată, Elena şi prietenii ei de-abia aşteaptă să ajungă la Colegiul Dalcrest. Viaţa alături de Stefan e mai minunată ca oricând, iar cu prietenii ei Meredith, Bonnie şi Matt alături, Elena ştie că va avea cel mai bun an de până acum.

   Dar pentru Elena, plecarea din Fell’s Church nu înseamnă că şi-a lăsat în urmă trecutul întunecat. Când din campus încep să dispară tot mai mulţi studenţi, panica se instalează la Dalcrest.

  Apoi Elena descoperă un vechi secret, care o tulbură profund.

   Va putea ea să se împotrivească destinului? Iar dacă are să se prăbuşească, cine o va prinde — Stefan sau Damon?

    In sfarsit! Oare isi revin cei de la Leda? Sa dea Dumnezeu! Ati citit seria Jurnalele Vampirilor? Ce asteptati sa lanseze cei de la Leda?

 

4 thoughts on “Cantecul lunii (Jurnalele Vampirilor: Vanatorii, vol. 2)

  1. Chiar acum 3 sapt. am terminat vol. 8 din Jurnalele Vampirilor , si pentru ca a ajuns una dintre cele mai longevive serii citite de mine , am zis ca le voi cumpara pe toate care vor fi traduse in romana . Seria asta mi-a devenit foarte draga , a fost prima serie cu vampiri citita si simt nevoia sa le am pe toate .
    Nu e disponibila cartea pentru precomanda inca , nu ?

    • A , da , astept si Experiment de Veronica Roth si Orasul sufletelor pierdute de Cassandra Clare , ar fi frumos sa traduca si Printesa mecanica , si as vrea ( chiar daca cartile nu sunt de la Leda ) sa traduca si ultimul volum din trilogia Uratii .

Leave a comment