New trailer : Catching Fire #2

  Tot ce pot sa spun acum este ca am ramas fara cuvinte cand am vazut noul trailer. Cred ca m-am uitat de cel putin 20 de ori si cu siguranta ma voi mai uita pana pe 22 noiembrie cand va aparea filmul.In acest trailer ni se ofera mai multe detalii decat in primul si totul este pur si simplu genial. Sunt FOARTE entuziasmata si abia astept sa apara filmul!

Enjoy !

-A

12 thoughts on “New trailer : Catching Fire #2

  1. Sunt asa de nerabdatoare!! L-am vazut si pe Finnick, am vizionat si sarutul dintre Katniss si Gale, Effy are niste costumatii fantastice ca intotdeauna….Nu sunt sigura ca mai rezist pana in noiembrie. This movie it’s gonna be so freaking awesome!!!

  2. Abia astept sa vina si filmul! E atat de bun trailerul si parca te face sa vrei mai mult,nu-i asa? 🙂

  3. eu nu am vazut nici primul film, dar sa sti ca am impresia ca tot datorita voua voi cumpara la un momentdat si trilogia jocurile foamei! a inceput sa imi placa mult, si sa ma faca curioasa recenziile si trailerele filmelor!

  4. Eu am asteptat ieri pana la 00:15, cand a aparut trailerul, si am numarat mai ceva ca la Revelion. :)) Bineinteles ca l-am vazut de n ori pana acum! De-abia astept!

  5. Foarte bun trailerul,dar vreau ceva mai mult!! De-abia atept sa vad filmul,nu cred ca mai am atat de multa rabdare pana apare… :))

  6. Nu mai am rabdare pana in noiembrie.Primul film a fost atat de bine facut incat m-a cucert cu totul,iar cartile sunt fantastice,am terminat toata triologia si mi-as dori sa mai existe o continuare!

    • Stai linistita,timpul o sa treaca mai repede decat te asteptai.Da,intr-adevara primul film chiar e o capodopera.A fost superb.

  7. Am vazut trailer-ul ieri.De-abia astept filmul.E genial.Am vazut si prima parte si s-a terminat cam ciudat.Vreau sa vad neaparat continuarea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s