Fior de Maggie Stiefvater

De mulţi ani Grace îi observa pe lupii din pădurile aflate în spatele casei ei. Un lup cu ochii galbeni – lupul ei – a reprezentat mereu o prezenţă fără de care nu mai putea să-şi închipuie viaţa. Între timp, Sam trăia două vieţi: iarna, în pădurea îngheţată, protejat de haită şi mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, puţine şi preţioase luni petrecute ca om… până când frigul îl făcea să se transforme la loc. Acum, Grace face cunoştinţă cu un băiat cu ochii galbeni, care i se pare atât de cunoscut, încât i se taie răsuflarea. Este lupul ei, el trebuie să fie. Dar, pe măsură ce iarna se apropie, Sam trebuie să se lupte ca să îşi păstreze forma umană sau să rişte să o piardă pe Grace, dar să se piardă şi pe sine… pentru totdeauna.

 

Ati citit asta?Cum vi sa parut?Pe mine ma tenteaza…

-G

 

Advertisements

5 thoughts on “Fior de Maggie Stiefvater

  1. Eu am citit-o si mi-a placut mult, dar acum depinde de gustul fiecaruia. E mai mult o poveste de dragoste plina de descrieri simanticoase.

  2. eu am citit-o si nu mi-a placut, motiv pentru care am dat-o la un schimb de carti! mi se pare o poveste putin fortata, in aceasta epoca a literaturi fantasy, unde pana nu scoti cu adevarat ceva inedit, dai impresia ca nu faci altceva decat sa scoti acelasi subiect la nesfarsit in carti in care difera doar titlul si personajele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s