Shakira feat. Rihanna- Can’t Remember to Forget You (videoclip)

 Ma asteptam la ceva senzational, dar acest videoclip este mama senzationalului! Ambele dive sunt super frumoase si elegante, sexy si fierce. Nu stiu de ce toata lumea spune ca Shakira arata prea mult in acest videoclip, dar cred ca au uitat videoclipurile Shakirei din 2006-2007.

   Ma bucur ca a revenit la frumoasele ei miscari de belly dance si a corupt-o si pe Riri sa faca la fel. Imi pare rau ca nu a avut mai mult succes melodia, dar poate ca odata cu lansarea videoclipului, o sa ajunga in top 10. 

  Voi ce credeti de cele doua dive impreuna?

-G

9 thoughts on “Shakira feat. Rihanna- Can’t Remember to Forget You (videoclip)

  1. Alt videoclip in care 2 sa fataie si se freaca una de alta , doar ca acum vine din partea unor cantarete extraordinare 😦 ( de ce Rihanna a corupt-o pe Shakira cu chestiile astea ? )Nu mi se pare cine stie ce videoclipul asta , la inceput cineva canta in pat , apoi vine alta care face cativa pasi , se intalnesc , si la sfarsit apare una din ele cu o chitara in mana . Sincer duo-ul Beyonce-Shakira mi sa parut maibun decat asta . ( Daca spui ca video-ul asta este mama senzationalului , atunci ce o sa mai zici cand o sa apara cel de la “Do what u want” ?)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s