12 thoughts on “Vampire Academy Poster

      • Nu ai primit emailul de la mine??:o. De la cine o fi problema, de la emailul meu sau al tau? Palatul de Chelsea Quinn Yarbro. Le vrei si pe restul ca sa participi?

      • Pentru putin, daca te razgandesti ma anunti si iti trimit lista. Eu ador concursurile, bineinteles multe sunt pe facebook si cum nu am facebook nu particip decat la cele fara facebook, dar de foarte multe ori am noroc si castig ceea ce ma determina sa nu ma opresc si sa particip la cat mai multe, cine stie de unde sare iepurele. In plus la acest concurs este oferita o carte interesanta Night school, si cum eu am promis ca tocmai la anul imi mai cumpar carti cand le termin pe cele din biblioteca, pana atunci nu ratez vre-un concurs cu books:-) pe care nu le am bineinteles.

  1. :)))))))))))))))))
    Nu e chiar , chiar , chiar groaznic . Daca treci cu privirea verdele ala tipator si salbatic , si rozul ala fosfor enervant pentru ochi , si mesajul chiar ciudat , si chestia ca posterul nu spune mai deloc faptul ca e un film awesome cu vampiri , si faptul ca aduce a poster de film din 1980 … atuci nu e chiar asa de rau . 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s