Scoala ne termina…

IMG_4019

Cam ce vedeti mai sus reprezinta motivul pentru care in ultimele 2 zile nu am postat mai nimic.Cand voi veti citi acest articol,eu probabil voi fi la olimpiada de geografie.Inca nu pot sa imi explic ce a fost in capul meu cand m-am oferit ca un idiot sa ma duc la olimpiada=)).Observati si voi caietele pline de informatii care au legatura cu geografia politica,harta pe care trebuie sa o stiu pe dinafara….

Nu prea imi sta gandul la ele,iar din 5 in 5 minute ma uit la cartile care-mi tin harta si incerc sa-mi amintesc care mi-a placut mai mult=)).Iar din cand in cand mai ridic putin “Captiv in labirit” si ma mai uit pe ea pentru ca as vrea sa ma apuc de ea in momentul asta=)).

Voi cum va descurcati cu scoala?

Va termina=))?

-G

40 thoughts on “Scoala ne termina…

  1. interesant mod de a-ti rezolva temele, la mine e mai raiu, e plin de foi , foicele si cartii plus caiete intinse pe covor, pe pat..pixuri aruncate prin toate partile ..la naiba e un dezastru mondial dar asa invat eu ..mama ei de scoala …apoi lenesa le stang pe toate , iara fac verificarea patului ca am senzatia ca mai imi ramane cate un pix doua aruncate pe acolo;))

    • Mda, cand invat eu cred ca e si mai dezordine :)) Mai ales ca ne mai da explicatii profa si eu le scriu pe tot ce e posibil si apoi mai scot si caietele din clasa a 6-a si mai iau si pixuri colorate sa pun in evidenta. Cum, ai zis si tu, razboi mondial =))

    • e dezastru:)) la tine! pai eu cand invatam in liceu/scoala generala, eram foarte ordonata! imi asezam tot ceea ce imi trebuia la indemana si ma apucam cu meticulozitate sa invat si sa nu imi scape nimic! acum la facultate ma cam ingrop in multe foi:)) nu mai sunt chiar atat de ordonata fiindca pentru a colecta o informatie cap coada trebuie sa deschid zece cursuri universitare in paralel!

  2. Da, ne termina! Olimpiada la mate si la info… Nu mai pot! Facem pregatiri peste pregatiri… Cel putin nu mai facem orele de isto, geogra etc ca si atunci facem pregatiri

    • Norocoas-o. Si eu sunt la olimpiada de la chimie. Fac pregatire inca din anul trecut, doar ca in ultimul timp nu am mai facut. Profa acum este directoare si tot tacamul….

  3. Felicitari pentru olimpiada 🙂
    Si pe mine ma termina scoala x_X Teme kilometrice, dar mai ales pregatirile pentru olimpiada la fizica, fac si pentru aia la romana, dar doar acasa si in ora. Diriga (profa de fizica) ma ia de la cele mai usoare ore ever pentru pregatire dar, o sa trec eu si peste asta.

  4. Agh! Geografie! o.O Cred ca m-as omori daca ar trebui sa merg. Dar geniul de mine merge la istorie unde e si mai rau… o.O Succes!

  5. felicitari pentru ca mergi la olimpiada de geografie si iti urez mult succes din toata inima >:D<
    eu multumesc lui dumnezeu ca am terminat scoala si liceul si toate grijile astea nebune,insa,recunosc ca mai tarziu imi va fi dor de colegii mei si de petrecerile la care mergeam cu ei:X

  6. stiu ca va omoara =)) am trait.o pe pilea mea si stiu ce inseamna asta,uram sa ma trezesc la ora 6:30 dimineata si apoi sa stau pana la 2-3 la scoala,sau mai grav era cand invatam dupa amiaza ajungeam la 8 jumate acasa 😐

  7. captiv in labirint am si eu cartea,castigata,da am lasat-o deoparte,deocamdata citesc spulbera-ma care e adorabilaaaa :X,e asa frumoasa,pfff,il ador pe adam ❤

  8. My favorite subject in school is Mathematics. It is my favorite because I never have difficulty with it and always get good marks in tests.
    I suppose I am lucky to be born with a clear-thinking brain. So ever since young, manipulating numbers and figures came easy to me.

    The wonderful thing about Mathematics is that, besides some formulae, there is nothing else to remember. Every step in solving a problem is done logically. Other subjects like History and Geography require a lot of memory work. Remembering dates and other facts is hard work compared with the ease and simplicity of mathematical reasoning.

  9. Maretia mea preferata este matematica deoarece mi-a placut de mic. Niciodata nam avut probleme mari in matematica. Adesea ii avut pe cei din jurul meu ca matematica ii omoara si asta nu inteleg pentru ca mie nu mi se pare asa de grea. Imi place sa merg la concursuri de matematica deoarece vreau sami vad nivelul de cunostinte concurand cu altii ca mine.

    • Materia mea preferata este matematica deoarece mi-a placut de mic. Niciodata nam avut probleme mari in matematica. Adesea ii aud pe cei din jurul meu ca matematica ii omoara si asta nu inteleg pentru ca mie nu mi se pare asa de grea. Imi place sa merg la concursuri de matematica deoarece vreau sami vad nivelul de cunostinte concurand cu altii ca mine.

      REPLY
      LEAV

Leave a comment