In curand la Leda

   
   Se pare ca cei de la Leda isi revin oarecum si fac publica o lista cu cartile pe care le vor lansa pana la sfarsitul anului:
 • Sângele vraciului (Cronicile Wardstone #10) de Joseph Delaney
 • Prima iubire de James Patterson și Emily Raymond
 • Experiment (Divergent #3) de Veronica Roth
 • Orașul sufletelor pierdute (Instrumente mortale #5) de Cassandra Clare
 • Vânătorii: Cântecul lunii (Jurnalele vampirilor #9)
 • Elita (Alegerea #2) de Kiera Cass
   Ce parere aveti? Eu nu mai am rabdare pentru Instrumente Mortale 5!

12 thoughts on “In curand la Leda

 1. Cam putine carti avand in vedere ca le vor publica doar pe acestea pana la sfarsitul anului.Totusi sunt fericita ca apar in sfarsit Instrumente Mortale 5,Elita si Experiment.

 2. Finally !!!! Lanseaza si ei continuarea Jurnalelor Vampirilor dupa 10000 de ani de inactivitate . Si eu sunt foarte nerabdator in privinta continuarii Instrumentelor Mortale ( cred ca puteu lansa si Printesa Mecanica , totusi ) , suny fericit ca apare si Elita , in curand voi citi si seria asta ( imi e asa de ciuda ca nu au pastrat copertile din America ) , siii apare si Allegiant , sfarsitul unei distopii epice , pacat ca am cumparat-o deja in engleza ( dar compenseaza prin faptul ca , coperta e fabuloasa :’) ) , daca se grabeau si astia de la editura atunci as fi avut toata colectia in romana ( parca au intrat in pamant de-o vreme ) . Am auzit multe pareri negative cu privire la schimbarea titlului lui Allegiant in Experiment , ok , Divergent si Insurgent erau traduse cu aceleasi titluri pentru ca cuvintele astea existau si in romana , trebuia sa se gaseasca si o adaptare pentru Allegiant , nu inteleg dc lumea e asa de nemultumita , traducatorul nu poate inventa cuvinte noi .
  P.S.: Mai e mult pana apare recenzia la Battle of the labyrinth 🙂 , sper ca nu sunt enervant , dar nu prea am gasit recenzii la cartea asta si am devorat Marea Monstrilor ( OMG , ce final bestial ) iar acum dupa ce voi citi si a 3 a carte voi ramane fara semizei cateva luni buni . Nu vreau sa te grabesc sau ceva , dar era o intrebare de la un fan impatimit al seriei .

 3. De ce, de ce, DE CE i-au zis “Experiment”? De ce????
  Şi, oo da, abia le aştept pe toate astea.

 4. EXPERIMENT? Fac aceeași prostie pe care au făcut-o Trei cu The Perks of being a wallflower. Aștept de mai mult de jumătate de an Allegiant și ei vin cu Experiment… dacă o dau în bară și cu coperta eu mi-o iau în engleză.

 5. Pacat… Ma asteptam de la mai mult avand in vedere ca spuneau ca au o gramada de carti pe care vor sa le traduca.
  Se pare ca mai am de asteptat pentru volumul 9 “Ghost town” din seria “Vampirii din Morganville”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s