Interviu cu Angela Corbett


1. Poti sa ne spui ceva despre tine? Ti-ai dorit intotdeauna sa devii o scriitoare?

Da. Am vrut sa fiu autoare de cand am inceput prima data sa citesc.Hobbitul de J.R.R.Talkien si The Fairy Rebel de Lynne Reid Banks sunt cartile care m-au facut sa iau decizia de a scrie. Imi place sa ma las prinsa in lumea descrisa in carti si sa imi creez o lume numai a mea.

2. Cum a luat fiinta povestea despre “Eternal Starling”?

Stiam ca am vrut sa scriu o poveste depre o iubire vesnica , dar am vrut sa imi creez mitologia mea  si sa o fac diferita fata de cartile pe care le-am citit inainte. M-am uitat la o emisiune TV despre reincarnare si mi-am dat seama si mi-am dat seama ca se potriveste perfect cu poveste de dragoste pe care vreau sa o scriu. Intr-o zi cand mergeam cu masina am ascultat cantecul lui Gavin Rossdales , ” Love Remains the Same ” la radio. Totul s-a luminat in capul meu iar in seara aceea am inceput sa scriu “Eternal Starling”.

3. Cine sunt autorii tai preferati si de ce? Dar cele trei carti favorite ale tale?

Imi place seria “Maria V. Snyder’s Study” , “Jocurile Foamei” de Suzanne Collins , si seria Patriciei Briggs , “Mercy Thompson”.

4. Ai o rutina de scris?

Nu chiar. Am nevoie doar de cafea si un loc linistit. Obisnuiesc sa scriu mai mult pe timp de noapte deoarece ziua sunt distrasa de mai multe lucruri.

5.Poti sa iti descrii camera in care scrii?

De obicei scriu pe masa din bucatarie. Imi place sa privesc pe fereastra la fluturi si la pasari , vara.

6. Asculti muzica in timp ce citesti? Ce fel de muzica?

Ma inspir din versurile melodiilor, dar nu pot sa ascult muzica in timp ce scriu pentru ca nu ma pot concentra foarte bine. In loc de asta ascult o multime de coloane sonoare din filme : Man of Steel , Stardust , The Dark Knight si Out of America sunt unele dintre preferatele mele.

7. Descrie o zi obisnuita din viata ta.

De obicei ma trezesc si fac exercitii , apoi scriu pana cand sotul meu se intoarce de la munca. Mergem cu cainele la plimbare , iar cand ne intoarcem , dupa ce sotul meu adoarme eu scriu ceva mai mult. Viata mea este destul de plictisitoare.

8.Crezi ca ne poti spune ceva despre familia ta , despre viata ta personala?

Locuiesc impreuna cu sotul meu si cu adorabilul nostru catel de rasa Pomeranian . Numele lui este Pippin. Pippin are 5 kg de blana si toti copii din vecinatate il iubesc!

9.Vrei sa le spui ceva special cititorilor tai?

Va multumesc foarte mult pentru suportul vostru!Am fost coplesita de cat de minunati sunt cititorii mei din Romania!

-A

2 thoughts on “Interviu cu Angela Corbett

  1. Scrie denumirea rasei de caine pomeranian pe care il are ea, pe google images si o sa vezi cat de adorabili sunt, mai draguti decat chihuahua.
    In final tipa a scris eternal starling? Dar vre-o carte de-a ei a aparut la noi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s