Firefly (Cicada #2) de Belle Whittington

Firefly (Cicada, #2)

Some secrets run too deep…

“Cele mai intunecate zile sunt in fata noastra,” a soptit Andrew ca valul de umbre sa dispara , iar Blair sa se trezeasca. Iar in adancul inimii ei , stie ca este adevarat. Semnele inconfundabile au fost in jurul ei , crescand in interior. Ea a devenit ceva din ce in ce mai mult decat uman. Tot ce putea sa faca era sa accepte inevitabilul.

“Am devenit un monstru…. un extraterestru. Eu nu mai fac parte din lumea umana ,” si-a declarat Blair dragostea ei adevarata, iar el a tinut-o aproape , hotarat sa nu renunte la ea.

“As sta in acest intuneric pentru totdeauna , atata timp cat sunt cu tine. Oriunde ai fi… asta e casa mea,” Everett a insemnat fiecare cuvant. Defapt , el si-ar da propria viata pentru a o proteja pe fata pe care el a iubit-o intotdeauna.

Dar acolo a fost o furtuna… o furtuna atat de puternica si catrastofala care i-ar putea desparti pentru totdeauna. Acea furtuna care urla prin oras poarta o jacheta de piele , maro , de bombardier si conduce o motocicleta.

Ash a fost ca un secret in haine de om… un secret periculos. Totul despre el a fpst fascinant- chiar de jos de la vartejurile de cereneala care se scurg de-a lungul muschilor netezi ai pieptului si de-a lungul bratelor. A fi cu el este ca joaca cu focul.

Blair stia totul despre jocul cu focul.

Ea stia si altceva , de asemenea. O voce mica , linistita din interiorul ei ii sopteste ca ea inr-adevar va fi despartita de toti , de tot ceea ce ea cunoaste si iubeste.

-A

One thought on “Firefly (Cicada #2) de Belle Whittington

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s