Image
8

Edituri preferate

   Presupun ca fiecare dintre noi are asa un locusor special in inima pentru o anumita editura, care ne-a oferit cel mai impresionat numar de carti, sau cele mai bune carti, sau cele mai multe carti de suflet.

   La inceput obisnuiam sa ii urmaresc pe cei de la Leda zilnic, sa le citesc toate comentarile, sa le cumpar toate cartile. Era editura mea preferata, dar de ceva timp nu mai sunt prea seriosi si nu mai scot continuari, nu mai raspund la intrebari/comentarii, nu prea se mai ocupa cum se ocupau inainte. Au trecut ani de cand tot promit unele carti. De ceva timp m-am reorientat si mi-am dat seama ca multe dintre cartile mele preferate vin de la editura Nemira dar si de la editura Litera.

   Voi ce ziceti?

-G

Image
7

Intalnire cu Samantha Shannon

20130927-203828.jpg
   Tocmai am venit de la libraria Carturesti,din Bucuresti, unde Samantha Shannon, autoarea cartii “The Bone Season”, a vorbit in exclusivitate si a oferit autografe.
Am venit la o cafenea ca sa discut cu prietenii despre lansare, despre saptamna care tocmai a trecut si despre cea care urmeaza. Dar eu nu-i prea aud, ma gandesc la ceea ce tocmai s-a intamplat. A fost super si ma bucur ca am avut sansa sa particip.
In curand urmeaza recenzia cartii!
-G