Cat de mult sa citim?

   Eu unul, ca persoana care citeste constant de cativa ani incoace, am inceput sa uit o intrebare: Cat de mult trebuie sa citim? Ei bine, am lasat uitarii aceasta intrebare deoarece imi place sa cred ca nu conteaza, dar de ceva vreme parca incepe sa se simta repercusiunile acestei decizii. Vreau sa spun ca nu imi mai impun un program de genul: saptamana asta citesc o carte ,sau doua carti. I just go with the flow. Nu stiu daca este cea mai inteligenta miscare pentru ca se prea poate ca flow-ul meu sa fie super chill pana ajunge intrun slump, ceea ce mi s-a intamplat recent. 

   Voi cum va organizati programul de citit? Va impuneti sa citit un anumit numar de carti pe luna/an? Sau pur si simplu sunteti multumiti cu oricat?

5 thoughts on “Cat de mult sa citim?

  1. Eu merg după chef majoritatea timpului, și deși nu apuc să citesc prea mult (media e pe la 3 cărți pe lună), așa mi se pare cel mai corect. Dacă mă forțez, nu rezolv nimic, și îmi lasă și cartea un gust amar.

  2. Citesc dupa numarul cartilor pe care le am la dispozitie. Niciodata nu comand multe carti, maxim 3, si am grija sa le citesc cat de repede posibil. Nu sunt addicted to books, dar cand gasesc o carte buna nu o mai las din mana.
    Citesc seara, la liceu, in orele plictisitoare, si cand am timp liber.

  3. Eu citesc, de obicei, seara…noaptea :3 Nu imi impun un anumit numar..pur si simplu iau cartile si le citesc dupa chef :)) In timpul scolii, citesc mult in transportul public. Mereu am o carte in geanta 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s