Ultimul avanpost de Lavinia Călina

 Al treilea Război Mondial a luat sfârşit, iar România anului 2046 este Regat. Logodită cu prinţul Alex şi fiică a Ministrului de Interne, tânăra Diane trăieşte o viaţă luxoasă şi lipsită de griji, ocupată cu discursuri, dileme cu cea mai potrivită garderobă a zilei şi păstrarea aparenţelor cuplului regal. Printre petreceri, călătorii obositoare, speech-uri învățate pe de rost și accesele de furie ale prinţului, Diane contemplă fără prea mult entuziasm un viitor previzibil. Însă viața i se schimbă complet într-o singură noapte, atunci când este răpită de către un grup de rebeli, pentru care guvernarea autoritară a regatului întruchipează răul absolut.

   Acţiune, răsturnări neaşteptate de situaţie, intrigi, romance – iţele unei poveşti în care eroina învaţă două adevăruri cruciale: nimeni nu este cine pare la prima vedere, iar alegerile luate au întotdeauna consecințe.

  Va reuși Diane să risipească misterul și, mai ales, va reuși să descopere în final care este adevărata ei identitate?

   O distopie romaneasca. Pe mine m-a furat ideea inca de la inceput. Am vorbit cu autoarea si imi va trimite o copie a cartii pentru recenzie. Abia astept sa o citesc si sa va impartasesc parerea mea. Voi ce credeti? 

 

4 thoughts on “Ultimul avanpost de Lavinia Călina

  1. Ma bucur sa descopar o carte scrisa recent de o autoare din Romania, nu credeam ca am sa vad asa ceva curand si ma bucur ati promovat-o, in ultimul timp majoritatea blogurilor promoveaza cartile aparute in strainatate si mai putin cartile care au aparut la noi in tara.
    Descrierea cartii este interesanta, si imi place ca totul are un aer steam punk, cu tot cu coperta.
    Sper ca vei citi cat de curand cartea si iti vei impartasi parerea cu noi:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s