Recomandare film: Would You Rather

    Citeam acum cateva zile un articol pe blogul justfantasybooksadis.blogspot.ro in care Sabrina recomanda acest film. Ii multumesc extrem de mult pentru ca a fost un film absolut genial. L-am vazut de dimineata cand m-ma trezit (la 6) si m-a tinut cu sufletul la gura incontinuu.

    Subiectul este oarecum straniu: o fata care are nevoie de bani pentru fratele sau bolnav se duce acasa la un om foarte bogat care organiza un concurs cu premii in bani. Ce nu stia fata era ca si ea si restul concurentilor aveau sa fie supusi unui joc satanic, de catre organizator. Stiu ca este catalogat ca fiind un film horror, dar eu mai degraba l-as numi psihologic sau drama. Este despre puterea banului si despre decizii in viata, acesta avand un mesaj pe care-l transmite perfect avand in vedere ca aproape tot filmul se desfasoara intr-o singura incapere. De actori nici nu mai zic pentru ca majoritatea sunt foarte cunoscuti si exceptionali.

   Va recomand filmul cu mare placere, fiind perfect de urmarit cu un prieten, sau chiar singur. Va promit ca nu va sperie deloc si ca o sa ramaneti impresionati. Voi ce ati mai vizionat?

 

Advertisements

One thought on “Recomandare film: Would You Rather

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s