Bookfest 2014

    Pentru cei care nu stiu, Bookfest este un targ anual care are loc la Bucuresti unde toate editurile vin si pun in vanzare carti cu preturi foarte reduse. Eu am fost prezent in ultimii 2 ani si mi-a placut foarte mult. Anul acest ma voi duce cu siguranta din nou undeva intre 28 mai -1 iunie( adica perioada de desfasurare a evenimentului).

    Voi ati fost vreodata la vreun targ de carti? Nu vorbesc neaprat de Bookfest. Daca aveti sansa va sfatuiesc sa mergeti pentru ca vedeti foarte multe lucruri frumoase, dar va sfatuiesc sa va ganditi de acasa cat vreti sa cheltuiti si sa luati doar acei bani cu voi pentru ca tentantia de a-ti folosi toti banii este foarte mare!

 

4 thoughts on “Bookfest 2014

  1. Si eu am fost anul trecut la Bookfest si mi-a palcut foarte mult ,mi-am procurat 3 carti de acolo ,desi vroiam mult mai multe :)) Ai dreptate tentatia e foarte mare ,daca va fi ca anul trecut clar o sa vreau sa le iau pe toate! :)) (pacat de bugetul cam redus).In rest am fost in ultimi 2 ani la “Noapte cartilor deschise” dar clar nu se compara in niciun caz cu Bookfest ,intr-un dezamagitor.

  2. Am fost anul trecut si acum vreo 4 si 5 ani cu scoala.Imi pare rau doar ca nu am avut bani prea multi sa-mi iau tot ce voiam.Eram la liceu si aveam gen 50 lei pt carti.Oricum e o experienta frumoasa si as vrea sa ma mai duc:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s