Recomandare film: The Wolf of Wall Street

   Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.

   Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distracţii decadente. Droguri. Tentaţiile erau la tot pasul şi atât de uşor de obţinut. Ameninţarea legii era irelevantă, el putea cumpăra orice şi pe oricine. Pentru Jordan şi restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult iar modestia era pentru proşti.  

    Nu stiu cat de interesant suna subiectul filmului pentru voi, caci pentru mine nu a sunat deloc interesant. Totusi am decis sa vad in urma cu cateva luni filmul, chiar inainte de Premile Oscar, pentru ca sunt fan. Nu ma asteptam la ceva prea impresionant, ma asteptam sa nu inteleg mare lucru, dar a fost un film genial. Este cu adevarat un film din care avem multe de invatat, care implica comedie, actiune, drama si mai de toate. Chiar vi-l recomand pentru ca o sa ramaneti impresionati la sfarsit si o sa realizati cateva lucruri despre puterea banului in societatea noastra.

    Ati vazut filmul? Daca nu, planuiti sa-l vedeti?

One thought on “Recomandare film: The Wolf of Wall Street

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s