Editura Epica

    Am o perioada foarte aiurea, asa ca incerc sa ma orientez catre niste lecturi mai usoare, care sa nu necesite multa gandire (gen Dan Brown). M-am gandit la cartile de la editura epica si chiar vroiam sa va cer voua parerea si sa va intreb daca ati citit vreo carte dintre cele 14 lansate de aceasta editura. Mi-ati recomanda ceva? Ce?

Advertisements

13 thoughts on “Editura Epica

  1. Am citit “Mare Tranquillitatis”. Este o carte buna, merita sa o incerci. Nu este prea siropoasa si este singura pe care o am de la Epica. 🙂 Lectura placuta, in caz ca o sa vrei sa o rasfoiesti!

  2. Hmmm prea siropoase pentru tine, eu am citit Iubire si E usor sa te iubesc, dragute dar prea siropoase…nu le recomand, cunoscandu-ti genurile.
    ( am facut rost intre timp si de Percy Jackson vol 1,2 si Hotul de carti, trebuie sa imi ajunga, insa de primit am primit Trilogia Jocurie foamei si cele 2 volume din Incercarile focului si Captiv in labirint)

  3. Destine la limita ! Din punctul meu de vedere,se axeaza mult mai mult pe probleme din viata celor doi adolescenti,probleme reale , nu de genul ” mi-a dat papucii” sau ” mi-a murit pisica ” iar apoi pe dragoste. Eu am varsat si niste lacrimi deoarece sunt foarte sensibila,oricum,e o ” delicatese” si o recomand din tot sufletelul meu .

  4. Mai putin siropoasa de la Epica este Nume de cod: Verity. Este un fel de hystorical fiction, si e foarte buna, daca iti place un pic istoria (actiunea are loc in timpul celui de-al doilea razboi mondial). Daca nu, Monica a zis bine. Mare Tranquillitatis e atat de frumoasa incat o sa devina una din cartile tale preferate. N-am citit/vazut/auzit pe nimeni care sa spuna ca nu i-a placut 😀 Spor la citit!

  5. Am citit Destine la Limita, Fara Speranta si Mare Tranquillitatis. Toate trei superbe si perfecte. Recomand 😀

  6. Printre tonuri cenusii de Ruta Sepetys. E din categoria Hotul de carti, Jurnalul Annei Frank etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s