Dan Brown

   Dan Brown este un autor american de thrillere detective de senzație. Primele trei romane ale lui Brown au avut puțin succes, cu mai puțin de 10.000 de copii fiecare, dar cel de-al patrulea, Codul lui Da Vinci, a devenit un besteseller răsunător, intrând în topul de la New York Times Best Seller list în prima săptămână după ce a fost publicată, în 2003. Acum, este considerată ca fiind una dintre cele mai cunoscute/populare cărți din toate timpurile, cu 60,5 milioane copii vândute în toată lumea până în anul 2006. Succesul acesteia a ajutat la creșterea vânzărilor cărților lui Brown publicate înainte de aceasta. În 2004, toate cele patru romane erau în New York Times list în aceeași săptămână, iar în 2005, se afla printre cei mai influenți 100 de oameni ai anului, în topul realizat de revista Times. Revista Forbes l-a plasat pe Dan Brown pe locul 12 în lista „Celebrity 100” din 2005 și a estimat venitul său anual la 76,5 milioane $. The Times a estimat venitul din vânzarea cărții „Codul lui Da Vinci” la 250 milioane $.

  Nu am citit prea multe din cartile lui, dar stiu ca este senzational. Planul meu pe viitor este sa-mi cumpar toate cartile lui si sa le citesc. Voi ce parere aveti despre el si cartile lui? 

-G

3 thoughts on “Dan Brown

  1. cititoarea inraita a lui Dan Brown ( Conspiratia, Fortareata Digitala, Codul Lui Da Vinci, Simbolul Pierdut) iti spune ca merita! toate cartile sunt menite sa te tina in suspans pana la sfarsit.

  2. Le am pe toate si mi-au placut foarte mult, mie mi-au placut in ordinea asta: Conspiratia, Fortareata digitala, Inferno, Ingeri si demoni, Simbolul pierdut si Codul lui DaVinci. Ti le recomand

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s