In my mailbox #49

1511004_638310286253295_1248348444_n

 

 Au trecut aproape trei luni de cand nu mi-am mai cumparat carti, dar in sfarsit am cedat si mi-am facut niste “pofte”. Imi doresc de ceva timp cartile astea si ma bucur ca le-am cumparat. Ambele arata extraordinar de bine si abia astept sa le citesc.

   Voi ce ati mai cumparat?

-G

8 thoughts on “In my mailbox #49

  1. In decurs de o luna si ceva am cumparat/obtinut la schimb/ castigat urmatoarele: Vampirii Sudului vol 1-10, Jurnalele vampirilor 3,4,7, Gideon hot de buzunare vol 1, Fascinatie de Ann Patchett( pare interesanta, este de la humanitas fiction), Iubire de Kate Cotugno, Supravietuitorii de Peter Conradi, Oul tigrului vol 2, Febra neagra, O calatirie sentimentaa Jurnalul entru Eliza de Laurence Sterne, 12 ani de sclavie-pe care ti-o recomand cu drag:-) mie mi-a placut foarte mult, vol 2 Academia vampirilor, si cartile lui Nicholas Sparks Refugiul, Talismanul norocos, Ultimul cantec, Jurnalul unei iubiri, Nunta, Dragoste la prima vedere, Mesaj de departe, Miracolul-iar piticul meu este sa ii cumpar toate cartile asa ca printr-o viitoare comanda se va afla si Cel mai de pret cadou, Nopti in Rodanthe, Draga John. Cam atat.
    Memoriile unei gheise am citit-o, imprumutata de la o prietena. Miss Peregrine ma atrage, am inteles ca are si ilustratii superbe. Lectura placuta!
    Observ in biblioteca ta frumos aranjata, Cele noua vieti ale lui CK, ti-a placut seria? Mie mi-a ajuns la un momentdat prin biblioteca dar am dat-o la schimb, nu mi-a placut. Observ ca ai si Jurnalele lui Stefan, am inteles ca prezinta foarte bine povestea din trecut ot a inteege anumite situatii din prezent, ce parere ai, sunt o lectura usoara si interesanta? Circul noptii ti-a placut?

  2. Of , cât Mi-am dorit și eu sa mai citesc , dar chiar nu am avut timp , azi am trecut pe la librărie și am văzut acolo Divergent în ediție tie-in , și de atunci numai la cartea aia mă gândesc 😐😐😐😐😐😐😐😐😐
    Intre timp am început sa mă uit la Dr house și am devenit obsedat de serial , chiar ți l recomand , pe Euforia de la 21 , tine o ora și de luni pana vineri , te rog uita-te măcar diseară la un episod pana la capăt , și după spune-mi dacă ți-a plăcut .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s