Mergem la Divergent?

   Dupa cum stiti, vinerea aceasta apare “Divergent”, filmul pe care il astept de atata timp. Stiu ca nu multi dintre voi aveti cinematografe in oras, dar pentru un asa film as merge cu trenul=)). Nu-mi vine sa cred ca au trecut mai bine de 2 ani de cand am citit prima oara cartea.

   Au fost 2 ani in care m-am gandit mult la aceasta serie, si acum in sfarsit o sa vad totul pe marele ecran. Deci, mergeti? Eu imediat dupa scoala fug la cinema:D.

-G

Advertisements

6 thoughts on “Mergem la Divergent?

  1. Nu , și nici dacă mi-as dori extrem de tare nu as putea cu niște părinți ca ai mei care abia dacă îmi dau voie sa dorm la prieteni .
    Nici nu va imaginați cât am insistat sa merg la concert la BTW , aproape am turbat când le auzeam replicile , și am stat supărat tare de tot pe ei cam o luna , și nici pana acum nu mi-a trecut ! Dacă Artrave ar trece și la București mi-as cumpăra bilet în clipa asta .
    Am deviat de la subiect , în fine vizionare plăcută , sa vii cu review și nu uita ca sunt mai puțin de 48 de ore pana la G.U.Y. ( sau Venus ), va sâcâi cu pasiunea mea pt. Mother Monster ?😕

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s