A venit caldura

   Cat de frumos este afara? Nu stiu de ce dar cu cat inaintez mai mult in varsta, cu atat mai mult apreciez cand vine caldura. Oare de ce? Oricum am un program groaznic si chiar si azi(sambata) am meditatii de la ora 2 jumate pana la 5, deci nu pot sa ies afara sa ma bucur de soare. O sa ies diseara, dar probabil o sa fie frig si nu o sa mai aiba prea mult farmec.

   Voi ce faceti acum ca a venit caldura? Ati fost in parc? Ce ascultati? Ce cititi?

-G

2 thoughts on “A venit caldura

  1. Stau mai mult pe afara, mai ales in oras, in parc, prin magazine la shopping. Ascult ca o obsedata Indila Derniere danse, e setata si ca ringtone, a creat o isterie in mine:-) . M-am apucat de vol 2 Academia vampirilor vreo 100 de pag si vreo 50 pag din 12 ani de sclavie de Solomon Northup, dar nu am idee cand le voi termina, nu prea mai am timp de citit, poate doar seara.

  2. Intradevar caldura e mirifica.Si pe mine ma atrage,mai mult decat frigul.Pai ce sa fac… la fel ca si tine.Scoala,meditatii,pregatire si tot asa.Parc?Rareori.Ce citesc?Lectura scolara pentru bac;cand am timp ,adica seara citesc ,ziua e harababura.Acum m-am apucat de Guy de Maupassant – O viata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s