Indila – Dernière Danse

Je remue le ciel le jour,la nuit, Je danse avec le vent la pluie.

   Exista sanse de maxim 10% sa nu fi auzit deja melodia asta, dar trebuie sa scriu despre ea pentru ca este prea fenomenala. Eu urasc franceza, dar Indila m-a facut sa invat prima mea melodie in franceza, ceea ce este mare lucru!

   Ce sa zic?Melodie geniala, versuri la fel, videoclip frumos…melodia perfecta pe care o voi canta multi ani! Voi ce credeti?

-G

6 thoughts on “Indila – Dernière Danse

  1. Da , franceza e oribila ( tu faci franceza la școală ?) , bine ca la școală fac germana , cât despre melodie … nu înțeleg nimic dar pare a fi drăguță , și fac parte din cei 10% ce nu au auzit melodia asta vreodată , Videoclipul e foarte mișto , simplu , mie nu prea îmi plac astea simple ca eu am o minte mai fantezista și nu îmi place sa mă limitez la spațiul realității , dar piesa e buna de ascultat la radio în timp ce mergi spre București 😃.

  2. Am avut diriginta din clasa a 5-a pana in a 12-a de franceza si tot nu stiu o boaba :)) Dar melodia asta e asa de….de….wooow 😡 Imi place la nebunie. Tipa are o voce foarte buna si versurile sunt placute auzului. Suna foarte bine.

  3. Ei uite ca eu o stiam:D si o ador de cand am auzit-o prima data. Daca ai nevoie de un ajutor la franceza nu ezita sa ma intrebi, am terminat un profil intensiv:D desi am urat aceasta limba, am ajuns acolo dintr-o greseala. In fine, asta-i alta poveste. Pe asta o stii? http://m.youtube.com/watch?v=pp-wmEKWLSo 🙂 ( ai vazut ca musulmanii semneaza petitii pt interzicerea videoclipului lui Katy Perry:(, e acuzata de blasfemie?!:O)

  4. Este prima melodie pe care as asculta-o nonstop. Eu ma plictisesc repede de ceva care se repeta…dar nu si de Indila. 😀 Asculta si alte piese de ale ei, sunt superbe toate. Franceza nu ne place, pentru ca la scoala nu avem/ nu am avut profi care ne atraga si nu inveti nimic cu sila. In rest, este o limba frumoasa si melodioasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s