The Last Hour de Cassandra Clare

   

  Daca sunteti fani Cassandra Clare atunci cu siguranta stiai ca in 2015 aceasta urmeaza sa lanseze o serie noua plasta in lumea vanatorilor de umbre, serie numita “The Dark Artifices”. Se pare ca azi a anuntat ca dupa aceasta serie va mai lansa INCA UNA numita “The Last Hour”. Ce a avut de spus Casandra despre aceasta serie:

“De cand Lucie Herondale isi poate aduce aminte, conacul familiei Herondale a fost supus conacului familiei Blackthorns. Este foarte rau ca Tatiana Blackthorn, capul familiei Blackthorn, a fost mereu, asa cum tatal lui Will Herondale spune, “nervoasa ca un soarece prins intr-un ceainic”. Din ziua in care tatal ei Benedict l-a ucis pe sotul Tatianei, si el a fost ucis de un grup de Shadowhunteri ce-i includea si pe fratii ei, Tatiana a fost cuprinsa de o dusmanie crescanda fata de Institutului din Londra si fata de toti locuitorii lui, in special Will, Tessa si copii lor: Lucie si fratele ei, James…”

  Voi ce ziceti? Eu zic ca exagereaza putin, dar stiu ca le voi citi, asa ca…

-G

4 thoughts on “The Last Hour de Cassandra Clare

  1. Pai dacă vrei sa știi ce zic eu … cred ca povestea asta devine trasa de par , pe bune nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu părerile mele dar HP , Twilight , astea au avut succes pt. ca nu au făcut atâtea spin-off-uri , povestea e buna dar … nu știu ce sa zic , eu voi citi doar cărțile despre care voi auzi păreri bune , nu tot ce e best-seller . (Nici la TVD nu mă mai uit , și acolo deja devine enervanta exagerarea asta )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s