Surprize Academia Vampirilor

View image on Twitter

    Vesti bune pentru fanii nerabdatori ai seriei Academia Vampirilor! Se pare ca in loc sa apara pe 14 februarie, filmul va aparea pe 7! Foarte ciudat avand in vedere ca de obicei filmele se amana nu se lanseaza mai devreme. Ce conteaza? Eu unul abia astept.

   Doamne au trecut ani de cand am citit seria asta si nu-mi vine sa cred ca in 2-3 saptamani o sa vad filmul:X. Mai jos aveti un nou trailer incendiar!

-G

8 thoughts on “Surprize Academia Vampirilor

  1. Mai, suntem toti entuziasmati de film dar cred ca pe 7 februarie va aparea abea prin SUA, cine stie cand va aparea la noi?

  2. Indiferent cand apare sunt sortita vizionarii pe net:-) nu am cinematograf in oras…nici eu nu am mai auzit de lansare mai din timp, mai tarziu da! Imi place trailerul, personajele si atmosfera sunt cum mi-am imaginat, posterul este simplu….se putea sa fie mai frumos si mai bine realizat…paretea mea

  3. Parerea* mama ei de tableta:-) maine imi iau husa cu tastatura sa vad daca bat mai bine pe tastatura ca mi-au ametit degetele batand la cea de pe tableta:-)

  4. Am văzut cinemagia ca premiera in Romania va fi pe 14 Februarie , cu 4 zile înainte de ziua mea . Ar fi frumos un bilet la film ca si cadou .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s