Panic de Lauren Oliver

  Panic a inceput ca toate celalte lucruri din Carp,un oras cu 12.000 de locuitori intr-un loc pustiit: pentru ca era vara, si nu era altceva de facut. Heather niciodata nu a crezut ca ar putea sa participe in Panic, un joc legendar jucat de cei de clasa a 12-a, unde mizele sunt mari iar rasplata chiar mai mare. Niciodata nu s-a vazut neinfricata, genul de persoana care s-ar lupta ca sa iasa in evidenta. Dar cand gaseste ceva, si pe cineva,pentru care sa lupte, ea va descoperi ca este mai curjoasa decat stia.

  Lui Dodge nu i-a fost niciodata tema de Panic. Secretul sau o sa-l puna pe jar, o sa-l duca pana la sfarsitul jocului, este sigur de asta. Dar nu stie ca nu este singurul cu un secret.Toata lumea are pentru ce sa lupte.

  Pentru Heather si Dodge, jocul va aduce noi aliante, revelatii neasteptate, si posibilitatea unei noi iubiri, pentru fiecare dintre ei—si faptul ca ceea ce ne sperie, este de obicei si lucrul de care avem nevoie.

   Chiar daca am avut probleme in trecut cu stilul autoarei Lauren Oliver, acest roman ma intriga stupid de mult. Suna ca un fel de “Jocurile Foamei”(HIghschool edition), ceea ce este super interesant. Abia astept sa iasa. Voi ce credeti?

-G

2 thoughts on “Panic de Lauren Oliver

  1. Pare interesata , eu am mai citit doar o carte scrisa de Lauren : O zi din sapte ( inca nu m-am incumetat la cele in engleza) si mi-a placut foarte mult , cred ca sfarsitul i-a adus un plus deoarece chiar a fost imprevizibil. Poate intr-o zi voi citi si aceasta carte , Panic.

  2. Nu imi plac romanele lipsite de originalitate…cred ca este o copie a Jocurilor foamei…cum de altfel ai precizat si tu jf reloaded

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s