Iubire de Katie Cotugno

coperta_Iubire_info

ÎNAINTE:
Reena Montero îl iubește pe Sawyer LeGrande de când se știe; e ceva la fel de firesc ca respiratul, la fel de etern ca timpul. Însă el n-a părut niciodată să bage de seamă că ea există… până într-o zi când, incredibil, observă. Reena și Sawyer se afundă într-o încurcată și complicată relație de dragoste. Doar că, la un moment dat, Sawyer dispare brusc, fără vreun cuvânt, din atmosfera umedă a orașului lor din Florida, lăsând-o în urma lui pe Reena, cu puțin înainte de a absolvi liceul, distrusă și… însărcinată. Avea doar 16 ani.
DUPĂ:
Au trecut aproape trei ani, și Reena are o nouă iubire: fiica ei, Hannah. Reena s-a obișnuit să trăiască fără Sawyer, și se deprinde în sfârșit cu viața aceasta neașteptată și ieșită din comun. Însă, la fel de iute și de brusc pe cât dispăruse, Sawyer reapare. Reena nu vrea să aibă deloc de-a face cu el, cu toate că ar minți dacă ar afirma că întoarcerea lui nu o răscolește. După toate cele întâmplate, își mai poate permite Reena să-l iubească din nou?

„Există romane dintre acelea care apar spectaculos, din când în când, și ți se par de-a dreptul perfecte. IUBIRE este un astfel de roman: PERFECT.” – Carolyn Mackler, laureată a Michael L. Printz Honor și coautoare a bestsellerului Viitorul nostru.

Desi la Editura Epica au aparut 10 carti eu am citit doar 2 dintre ele. Anul acesta vreau sa mi le cumpar pe toate si sa le citesc ca sa fiu la zi cu ele , iar acesta este una dintre ele .

-A

Advertisements

5 thoughts on “Iubire de Katie Cotugno

  1. Si mie imi place prezentarea cartii, este un subiect mai serios, o sarcina neprevazuta, maturizarea precoce a adolescentei si reaparitia ,,taticului disparut”.
    De ceva timp vreau sa va intreb, voua vi se pare ca tipul care citeste, din tema blogului vostru, seamana cu Peeta????? Sau doar eu am impresia asta:-) 🙂 ?

  2. Mi se pare ca este o lectie de viata pe care ar trebui sa o citeasca mai multi,dar…
    Mi-e chiar mi-ar face mare placere sa o citesc,cu siguranta am sa mi-o cumpar!
    An nou fericit! 🙂 :* 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s