A venit Mos Nicolae?

 Am intarziat putin cu acest articol, dar am fost extrem de ocupat. Eu incep sa intru in spiritul sarabtorilor cam din iunie (haha), dar acum ca e decembrie este cu totul altceva si se poate observa peste tot magia cu care vine iarna. A venit timpul sa primim si sa daruim si primele cadouri din acest an, asa ca intrebarea mea este evidenta:

   A venit Mos Nicolae? Ce a adus?

-G

6 thoughts on “A venit Mos Nicolae?

 1. Ce a adus ?
  Cel mai frumos cadou din lume ! Ghiciti ce ( e ceva cu o motocicleta la primul iar la al doilea are o parte din fundal cu “Nasterea Venerei” – Sandro Botticelli , P.S. al doilea a aparut acum o luna ) 🙂
  Sunt super fericit de cadourile din anul asta , sa vedem cu ce vine Mos Craciun , de obicei vine cu cadouri de 4 ori mai consistente decat celalalt , sa vedem 😛
  Dar voua ce va lasat in bocancei mosul ?

   • Super , si mie mi-ar trebui o carcasa ( si un iphone pt. ea 😉 ) Ce firma e parfumul ? Imi plac cele de la Calvin Klein si Hugo Boss , sau e unul lansat de vedete ?
    Iar mie mosul mi-a adus albumele : ARTPOP si Born This Way si sunt mai mult decat incantat de ele , le-am gasit un loc in camera unde vor sta toate albumele de acum incolo alaturi de CD-player ( care probabil il va aduce celalalt mos 🙂 )

 2. Eu am primit dulciuri, fructe, o pereche de cizme foarte frumoase, si un cartus nou pt imprimanta pt ca cel vechi mi se stricase si imprimanta zacea de o luna fara niciun folos pe birou:-) , cam atat…sa vad mosul celalalt ce imi aduce!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s