Biblioteca noua

 

   Zi mare baieti!

   Azi, cu ocazia reducerilor aduse odata cu Black Friday, mi-am cumparat o noua biblioteca mai mare, mai frumoasa si mai eleganta. Sunt foarte entuziasmat dar si putin dezamagit pentru ca nu-mi incap cartile cum vroiam eu. Cred ca o sa-mi cumpar inca una mai mare de Mos Nicolae si o voi folosi pe cea actuala ca raft pentru CD-uri.

   Cum arata biblioteca ta? Unde iti depozitezi cartile?

-G

8 thoughts on “Biblioteca noua

  1. Sa-o folesesti cu placere ! Dar deja e incarcata cu cele mai “wonderschone” colectii , iar daca ai degand sa-ti muti melodiile aici ,atunci biblioteca va avea cele mai “lustig” albume muzicale. Daca vrei sa-mi vezi biblioteca poti sa-mi dai adresa ta de mail ca sa iti trimit la mesaj un atasament cu o poza , daca nu iti spun oricum ca biblioteca mea seamana cu niste dreptunghiuri injumatatite suprapuse care acopera tot peretele 🙂 .

  2. :)) ale mele sunt inghesuite pe rafturile de la biblioteca, si cum bibliotecile noi nu mai sunt ca cele vechi dinainte….cartile stau grupate in randuri de catre trei pe toate caturile, suprapuse:)) dupa tv:)), intr-un raft fixat in perete, in cele doua birouri:)) mama imi aminteste in fiecare zi ca de abea asteapta sa ma mut si sa o scap de povara:)) sa i le las doar pe cele ale ei, biblioteca avand un aspect mai degajat! sa il stapanesti sanatos, imi place noul tau raft, mi-ai dat o idee, inca nu am cumparat mobila pentru casa in care ma voi muta la anul cand o voi termina si deja am fost pe la magazinele de mobila din judet sa ma uit orientativ, insa toata mobila pentru sufragerie/living este mica, formata din spatiu pentru tv si doua trei caturi care nu se merita sa fie incarcate cu, carti….asa ca nu imi ramane decat sa imi iau si eu un raft sau doua ca al tau, cred ca o sa imi fac pe comanda sa fie cat mai interesant!

  3. Arata foarte super si ce de cartii,sa ai si mai multe cartii in viitor si loc pentru viitoarele cartii!!Arata fantastic biblioteca,multe dintre ele le am,arata biblioteca ta ca una din reclame!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s