Chemarea Cucului de Robert Galbraith ( aka J.K.Rowling ) la Editura Trei

1461063_254186128069296_545923732_n

Atunci când un topmodel celebru îşi găseşte moartea căzând de la un balcon acoperit de zăpadă din Mayfair, se presupune că fata labilă emoţional s-a sinucis. Cu toate astea, fratele ei refuză să creadă concluzia poliţiei şi îi cere detectivului particular Cormoran Strike să se ocupe de caz.
Strike este un veteran de război – cu traume atât fizice, cât şi psihice -, a cărui viaţă e un dezastru. Deşi îi oferă o siguranţă financiară, ancheta are preţul ei: cu cât Strike pătrunde mai adânc în lumea complexă a tinerei fete, cu atât lucrurile devin mai sumbre şi pericolele nu întârzie să apară.
Captivant, cu o scriitură elegantă, impregnat de atmosfera londoneză – de la străzile tăcute din Mayfair şi puburile dosnice din East End, la agitaţia din Soho -, CHEMAREA CUCULUI este o carte remarcabilă. Aducându-l în scenă pe Cormoran Strike, acesta este primul roman poliţist al scriitoarei J.K. Rowling, scris sub pseudonimul Robert Galbraith şi care s-a bucurat de o primire entuziastă.

Daca va mai aduceti aminte , prin vara Geani v-a prezentat aparitia cartii The Cuckoo’s Calling , primul roman secret al faimoasei J.k.Rowling. Ei bine acesta a aparut si in Romania! Se pare ca asteptarea mea a luat sfarsit. Nu aveti idee cat de mult mi-am dorit ca aceasta carte sa apara si la noi. Desi nu stiu cum sta treaba cu romanele politiste cu siguranta voi cumpara aceasta carte si o voi citii de indata ce va ajunge! Voi?

-A

One thought on “Chemarea Cucului de Robert Galbraith ( aka J.K.Rowling ) la Editura Trei

  1. In mod categoric DA! Sper sa fie mai ieftina decat Moarte subita..pe aceea nu o am inca in biblioteca. Ma mir ca aceasta carte a aparut atat de repede

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s