Uite asa arata fericirea de Jennifer E. Smith

https://anotherbooksworld.files.wordpress.com/2013/11/28720-1383140_232636440234206_1160738601_n.jpg

DACĂ SOARTA ȚI-AR TRIMITE UN EMAIL, AI RĂSPUNDE?


Graham Larkin și Ellie O Neil nu s-au întâlnit niciodată, dar ajung să se cunoască – fie și numai virtual – atunci când Graham îi trimite ei, accidental, un e-mail despre purcelușul său, pe care-l ține ca animal de companie. Între cei doi tineri de șaptesprezece ani – care locuiesc în părți opuse ale țării și nici măcar nu-și cunosc prenumele adevărate – debutează o relație sinceră și spirituală, prin corespondență electronică. Graham și Ellie își împărtășesc detalii despre viețile, speranțele și temerile lor. Însă nu-și destăinuie unul altuia totul. Graham nu cunoaște secretul din familia lui Ellie, iar Ellie n-are habar că viața lui Graham se desfășoară în lumina reflectoarelor. Când Graham profită de ocazia de a-și petrece o bucată de timp în Henley, orășelul lui Ellie, din statul Maine, el încearcă să mute relația din mediul online în cel personal. Dar e posibil ca două persoane aparținând unor lumi atât de diferite să fie împreună? Întinzându-se pe perioada unei veri caniculare, și surprinzând un punct de răscruce din existența celor doi protagoniști, acțiunea noului roman al lui Jennifer E. Smith dovedește, într-o manieră subtilă și fermecătoare, că viața – la fel ca și dragostea – este plină de neprevăzut.

Cartea va aparea din 5 noiembrie la Editura Epica.

-A

Advertisements

2 thoughts on “Uite asa arata fericirea de Jennifer E. Smith

  1. Foarte frumoasa! ma credeti sau nu, aveam in plan sa scriu ceva asemanator:)) jur, dar na…asta e….mi-a luat-o Jennifer inainte! fiindca seamana cu ideea mea, nu pot sa soun decat ca este geniala! ma intereseaza cartea, sa speram ca va fi mai buna decat probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere care din acte am vazut a primit mai multe recenzii negative decat pozitive!
    (cum apare o postare eu apar cu un comentariu si cu Robert:) vreau sa spun ca noi comentam cel mai des, sper ca nu deranjez, dar sunt curioasa, sa citesc postarile voastre, va aflati in top 5 bloguri unde comentez si citesc cu placere postari!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s