Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children de Ransom Riggs


Povestea este simpla dar atragatoare si captivanta. Un baiat pleaca pe urmele povestilor bunicului dupa ce acesta moare tragic intr-o lupta violenta cu ceea ce par a fi animale salbatice. Exista ceva cu totul deosebit la povestile acestui batran, amintiri din propia sa copilarie, presarate cu intamplari fantastice si personaje incredibile. Moartea brusca a bunicului il lasa pe nepot intr-o stare de nesiguranta destul de neplacuta asa ca parintii il duc la psihiatru iar acesta ii recomanda, intr-un final, sa-i indeplineasca bunicului ultima dorinta – aceea de a calatori catre insula pe care isi petrecuse acesta copilaria. Pe insula insa, lucrurile sunt din ce in mai ciudate iar personajele din povestile bunicului se dovedesc a fi adevarate.
Chiar daca subiectul nu pare cine stie ce, chiar ma intriga. Coperta mi se pare foarte creepy si chiar cred ca o s-o comand cat de curand pentru ca am progresat cu cititul, asa ca imi permit sa ma rasfat putin.
-G

2 thoughts on “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children de Ransom Riggs

  1. Este doar in engleza? Cred ca se doreste a fi horror..dar nu cred ca este infricosatoare…chiar daca are o coperta ciudix:-) , achizitie cu surprize daca vrei sa o cumperi, cine stie ce comoara vei descoperi in randurile pe care le vei citi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s