Urban Legends: Candyman

    Helen Lyle este o studenta care se hotaraste sa scrie o teza despre mituri si legende locale. In acest scop viziteaza o zona a orasului natal, unde aude legenda lui Candyman, un barbat cu un carlig in locul mainii drepte, care apare cand ii spui numele de cinci ori in fata unei oglinzi. Bineinteles ca Helen nu crede povestea, insa oamenii din zona sunt foarte speriati. Fata ignora avertismentele lor si isi incepe investigatiile in locurile unde Candyman a aparut cel mai des. In acelasi timp incepe o serie de crime terifiante. Este doar o coincidenta sau legenda lui Candyman este adevarata?

   Se spune ca atunci cand ii rostesti numele lui Candyman de 5 ori in fata oglinzii, vor aparea niste puncte rosii pe suprafata acesteia. Daca nu fugi repede spre lumina, Candyman vine si te omoara! Se mai spune si ca legendarul Candyman este mereu langa tine in intuneric, dar se arata numai cand ii spui numele in oglinda. Nu trebuie sa-l vezi ca sa iti fie frica, el este acolo si se uita la TINE!

-G

5 thoughts on “Urban Legends: Candyman

  1. Ce vrajeala 😀 ! Auzi cica te pandeste , Doamne deci asta e chiar infiorator , cum sa mai stai singur intr-un loc cand stii ca asta se tine dupa tine , ti se intoarce stomacul pe dos . Doamne , vroiam sa aud povesti de groaza dar legenda asta mi-a bagat o spaima 🙂 .Si ce legatura are Helen cu legenda ?

    • Cel din imagine nu cred ca il reprezinta tocmai bine pe cel al carui nume nu trebuie sa il pronuntam, in privinta punctelor rosii da, dar nu are carlig in loc de mana dreapta.
      Helen, Robert, cred ca are legatura pt ca ea fiind studenta si dorind sa isi scrie teza de doctorat cu o astfel de legenda, incep si cerceteaza amanuntit legenda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s