Jocurile Foamei in format paperback

Iata ca editura Nemira s-a gandit sa reediteze aceasta serie . Copertiel sunt la fel ca cele din strainatate si sunt in format paperback. Mie mi se par mult mai expresive decat celelalte.

 O sa va cumparati aceasta editie?

-A
 

 

 

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Jocurile Foamei in format paperback

  1. Imi plac mult noile coperti, de cand astept o varianta paperback, am vazut ca si la seria cantec de gheata si foc au procedat la fel cei de la nemira, acesta este un lucru bun pentru ca sunt mai ieftine, mai ales la seria cantec de gheata si foc am obervat o diferenta mare de pret

  2. Rectific, la jocurile foamei mai era o astfel de varianta atunci cand seria nu era atat de cunoscuta, insa acum va avea un succes mai mare, si imi plac mai mult

  3. De dimineata am citit primele doua capitole din primul volum Jocurile foamei,am seria in varianta ebook. Asta pt ca mi-ai starnit curiozitatea cu noile coperti. Genial mod de a scrie!!! Imi place mult de tot. Acum citesc pe langa jocurile foamei si vol doi academia vampirilor si vol 4. ciresarii:-) 🙂 m-am apucat de o suta de carti:-)

  4. Nu mi-am cumparat inca seria de aceea sunt foarte atent la noutati si promotii , dar nu prea mi le-as cumpara pe astea , pentru ca paperback-urile se pot rupe , indoi , pata , etc. pe cand hardback-urile sunt si mai rezistente si arata mai bine in biblioteca 🙂 .Pacat de coperti , sunt chiar dragute .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s