In my mailbox #46

Geani:

   Cartea pe care mi-am propus sa o iau luna care tocmai a trecut este “Daca as ramane” si voi pune in curand si recenzia pentru ea, iar pentru ca am avut ocazia sa o intalnesc pe Samanta Shannon, m-am hotarat sa cumpar si cartea ei, The Bone Seaason, pentru care deja am pus o recenzie.

1385743_550001695084155_1747003490_n

20130927-203828.jpg

Alexandra:

Luna aceasta nu am reusit sa imi cumpar nici o carte pentru ca a trebuit sa imi iau niste “super” carti de biologie din care trebuie sa invat pentru olimpiada si care au fost foaarte scumpe! Cartea de mai jos am primit-o cadou de ziua mea 😀

Voi ce ati mai achizitionat in septembrie? Ce veti achizitiona in octombrie?

-G,-A

One thought on “In my mailbox #46

  1. Nu am cumparat decat seria Melania Lupu cu gazeta sporturilor, desi ma tenta sa imi cumpar multe carti, o sa pun capat acestei dependente, cand voi ajunge la zi cu, cartile, probabil la anul prin vara:-) , atunci imi cumpar, pana atunci nu mai imi cumpar nicio carte, banii pe care ii castig ii investesc in alte chestii. Chiar vreau sa experimentez bucuria de a-mi cumpara un roman si de a-l citi cu gandul ca nu mai asteapta si alte carti in biblioteca sa fie citite. Bineinteles daca o sa castig o carte nu o sa o refuz. Frumoase achizitiile voastre:-) . Lectura placuta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s