Discutie Cast The Fault in Our Stars

1.Ansel Elgort-Augustus

   Ansel are un an super incarcat urmand sa apara in filmul Carrie luna asta, dupa care in Divergent iar mai apoi, in iunie 2014 in The Fault In our Stars. Nu prea putem spune nimic despre talentul lui pentru ca cele mentionate mai sus sunt primele lui filme, dar din moment ce a fost ales pentru productii atat de mari, putem sa presupunem ca nu ne va dezamagi. Totusi, ma gandeam ca Gus este putin mai atragator. 

2.Shailene Woodley-Hazel

   Shailene cu parul scurt este perfecta pentru Hazel, este aproape la fel ca Hazel din capul meu. Ceea ce mi se pare ciudat este ca apare in Divergent alaturi de Ansel ca sora acestuia, iar in TFiOS ca iubita lui, asa ca imi va fi putin aiurea sa ma obisnuiesc cu ideea. Dar, GO SHAY!

3.Nat Wolff-Isaac

  Arata super inalt si slabanog, exact asa cum este descris Isaac. In poza de mai sus nu arata nerdy, dar in rest cred ca arata destul de nerdy, asa cum mi-l imaginam eu pe Isaac. Sunt curios cum se va descurca cu acest rol de orb.

4.Sam Trammell-Mr. Lancaster

  Pe Sam Trammell il stiti probabil din serialul True Blood, unde-l joaca pe…Sam. Este un actor bun, dar il stiu doar din rolul lui Sam din TB, serial care nu prezinta chiar cele mai  potrivite valori morale, asa ca nu stiu cum se va adapta acestui scenariu care abordeaza o idee destul de serioasa.

5.Laura Dern-Mrs. Lancaster

  Cred ca nu am vazut nimic cu aceasta actrita, dar mi se pare destul de cunoscuta. Mi-o imaginam putin mai tanara pe mama lui Hazel si mi se pare ca e cam ciudat pentru ca Laura nu arata chiar atat de bine, pe cand Sam arata foarte bine pentru varsta lui si nu stiu cum vor arata impreuna ca un cuplu.

6.Willem Dafoe-Peter Van Houten 

  Cu siguranta pe Willem il recunoasteti din Spider-Man. Peter este rolul cheie din aceasta poveste, as spune eu si avand in vedere ca este interpretat de Willem nu poate decat sa ma bucure pentru ca stiu ca va face o treaba extraordinara. Este foarte bine ales, la fel ca toti ceilalti din acest cast.

  Voi ce pareri aveti?

-G

One thought on “Discutie Cast The Fault in Our Stars

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s