News

   In cadrul acestui articol, va voi prezenta stiri recente legate de adaptari pe marile ecrane ale cartilor noastre preferate.

mazepic

   Adaptarea romanului “The Maze Runner” a lui James Dashner, aparut si la noi la editura Litera, a fost mutata de la 14 februarie 2014, pentru 19 septembrie 2014. Anuntul a fost facut prin urmatorul tweet:”Good news and bad news y’all. Bad news, you have to wait a bit longer. Good news, the movie and the marketing can be the best it can be now.” Intr-un fel ma bucur pentru ca stiu ca va iesi ceva si mai spectaculos decat era deja, dar nu mai am rabdare!tfios

Fox a anuntat ca data de lansare a adaptarii cartii “The Fault In Our Stars” de John Green, aparuta si la noi la editura Trei, a fost setata pentru 6 iunie 2014. Momentan, filmul inca se afla in productie in Pittsburg, urmand ca luna viitoare sa se mute in Amsterdam. Wow, se misca chiar mai repede decat credeam! Abia astept!

Screen shot 2013-09-27 at 1.26.29 AM

  Anul viitor apare al saselea si ultimul volum din seria “Instrumente Mortale” aparuta si la noi la editura Leda. Acest volum se numeste “City of Heavenly Fire” si se pare ca va fi plin de drama. Cassandra Clare, autoarea seriei a anuntat zilele trecute pe twitter ca 6 personaje vor muri in acest ultimul volum. That sounds like a lot of fun, for me=)).

  Acum aproximativ o luna eram anuntati ca Warner Bros. a cumparat drepturile de ecranizare a cartii scrisa de J.K.Rowling, numita “Fantastic Beasts and Where To Find Them”, carte care insoteste seria “Harry Potter”. Se pare ca acum WB au achizitionat drepturile si pentru celalte doua carti care insotesc operele lui Rowling: “Tales Of Beedle The Bard” si “Quidditch Through the Ages”. Asta inseamna un singur lucru: si mai multe filme din lumea vrajitorilor, si mai multa magie! BEST NEWS EVER!

MJ-Set5

MJ-Set3

  Filmarile pentru Mockingjay 1 si 2 au inceput in forta si deja primim cateva poze de pe platouri. Din ce imi dau seama, cred ca asta este o scena din Districtul 13, avand in vedere costumele pe care le poarta Katniss si Gale. Dar sa nu ne grabim! Nu uitati ca, Cathing Fire apare luna viitoare in cinematografe, urmand ca la anul tot in noimebrie sa apara Mockingjay 1, iar in 2015 tot in noiembrie sa apara si Mockingjay 2. Can`t wait!

-G

 

Advertisements

3 thoughts on “News

  1. Sunt curioasa in legatura cu toate ecranizarile, ceea ce nu inteleg este treaba cu Mockingjay? Presupun ca nu are treaba cu Jocurile foamei insa despre ce roman este vorba?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s