Fericirea mea esti tu ( Fericirea incepe azi , vol.2) de Jamie McGuire in curand la Editura Trei

O nouă întâlnire cu Abby şi Travis…
Travis Maddox a învăţat două lucruri de la mama sa înainte ca aceasta să moară: Iubeşte mult. Luptă şi mai mult pentru iubirea ta.

În FERICIREA MEA EŞTI TU, viaţa lui Travis e plină de femei care vin şi pleacă, de jocuri de noroc ilicite şi de violenţă. Însă tocmai când Travis se consideră invincibil, Abby Abernathy îl pune la pământ.

Fiecare poveste are două versiuni. În FERICIREA ÎNCEPE AZI, Abby vorbeşte în numele ei. Acum e timpul să citim povestea prin ochii lui Travis.

„FERICIREA MEA EŞTI TU are avantajul că vine după o poveste emoţionantă, pe care o completează, și că are un epilog ingenios, ce surprinde un instantaneu din viaţa lui Travis și a lui Abby în viitor.“ – Reading, Eating & Dreaming

„Travis Maddox continuă să lupte pentru ceea ce iubește. Ce ţi-ai putea dori mai mult de la un bărbat?“ – Bookwhisperer Reviews

„Am făcut o adevărată pasiune pentru personajele acestui roman.“ – The Daily Quirk

-A

2 thoughts on “Fericirea mea esti tu ( Fericirea incepe azi , vol.2) de Jamie McGuire in curand la Editura Trei

  1. Si eu am facut o pasiune imensa pentru aceste personaje! Cartea aceasta pot sa spun ca pana in momentul de fata mi-a pus capac si e in capul listei mele de carti ! Ador cartea ❤ Abia astept sa apara si aceasta parte "Fericirea mea esti tu" !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s