The Bone Season de Samantha Shannon

   Veste bună pentru Cititorii de Curtea Veche: la începutul lunii septembrie vom publica romanul “The Bone Season” de Samantha Shannon, considerat de criticii din întrega lume viitorul fenomen fantasy internațional. Autoarea, o studentă la Oxford în vârstă de 21 de ani, este supranumită de presa internațională “noua J.K.Rowling”, iar pentru cumpărarea drepturilor de ecranizare a cărții s-a dus o adevărată luptă între case de producție importante. La invitația Curtea Veche Publishing, Samantha Shannon se va afla în România, mai exact in Bucuresti la cafeneaua Verona, pe 27 septembrie.

  Primul volum din seria de şapte romane anunţate de Samantha Shannon, “The Bone Season” este povestea unei „călătoare prin vis“, o clarvăzătoare de 19 ani numită Paige Mahoney, care cutreieră străzile Londrei anului 2059 până când poliția secretă o închide în Oxford, un oraș ținut secret timp de două sute de ani și controlat de Refaimi, o rasă puternică, de pe altă lume.  Este o epopee fantastică deosebit de complexă, înţesată cu rase supranaturale, grupări sociale şi mai multe niveluri de clarviziune, precum şi nenumărate dialecte şi cuvinte noi.

  Cu siguranta voi fi la Cafeneaua Verona vineri, si daca sunteti din Bucuresti si vreti sa ne vedem, nu ezitati sa ma contactati la adresa geany.10000@yahoo.com. Sunt sigur ca peste un an sau ceva de genul, autoarea va fi super faimoasa, iar eu voi fii mandru sa spun ca am intalnit-o.

-G

Advertisements

5 thoughts on “The Bone Season de Samantha Shannon

  1. Si eu cred ca va fi faimoasa, daca ai ocazia sa te duci nu ezita, sa ne spui si noua cateva impresii si poate uploadezi si o poza. Si mie mi se pare super interesant romanul, a tot fost prezentat pe bloguri.

  2. 😥 , urasc Focsani-ul , in panarama asta de oras nu vine nimeni , abia daca avem un concert la 2 luni 😦 . Bine ca tu mergi sa o vezi pe ” noua JK Rowling” , in timp ce eu imi voi petrece ziua inchis in casa , stiind ca o autoare care va crea o noua nebunie va imparti autografe . 😦 O data vine o autoare celebra in tara si eu sunt prins in rahatul asta de oras . Dar lasa-ma sa-mi plang de mila in continuare , nu vreau sa stric cheful nimanui , bucura-te de ocazia asta si sa ne spui si noua cum a fost , poate ii iei si un interviu .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s