Interviu cu Kendare Blake

9378297

Kendare Black , autoarea cartii “Anna dressed in Blood” , a fost foarte draguta si si-a facut timp sa imi raspunda la cateva intrebari. Sa vedem ce are sa ne spuna :

1. Poti sa ne spui ceva despre tine? Ai vrut intotdeauna sa devii o scriitoare?

Ceva despre mine : imi plac animalele si mancarea . Chiar si animalele care se pot manca. Si da , mi-am dorit intotdeauna sa fiu  o scriitoare , la un anumit nivel. Chiar si cand negam.

 

2. Ce te-a impins sa scrii o carte care sa se numeasca “Anna dressed in blood”?

Am vrut sa scriu ceva cu sange si determinare. Si am vrut sa ma joc de-a Sillent Hill , dar nimeni nu s-ar fi jucat cu mine . Asa ca in loc de asta am scris despre Anna.

3. Ai o rutina de scris?

Da . Imi pornesc laptop-ul , hoinaresc pe internet prea mult timp , iar apoi incep sa scriu din greu. Pentru cateva ore. Cateodata am Reteaua cu mancare in fundal. Alta data aleg ptograme cu muzica. Cateodata o tacere mormantala.

4. Care sunt autorii tai preferati si de ce? Dar 3 carti favorite?

Nu pot sa aleg favorite. Iubesc prea multe. Dar o admir foarte mult pe Caitlin R. Kiernan pentru versalitatea ei , intelegerea pentru meserii si devotamentul ei ca scriitoare. De asemenea imaginatia lui Joe Hill si stilul lui Holly Black. Maggie Stiefvater este de asemenea tare. Trei carti favorite? Prea greu. O sa incep cu … The Unbearable , Lightness of Being , The Mists of Avalon si IT.

 

5. Poti sa ne descrii camera unde scrii?

Este o masa plina de caiete si carti , notite si de obicei o pisica , doua pulovere si o harta a Thunder Bay-ului pe care acum o folosesc ca un mosepad.

6. Descrie o zi obisnuita din viata ta.

O zi cand sunt singura. Ma trezesc , intru pe internet , ma joc jocuri , mananc , fac ceva ce trebuie sa fac , cum ar fi mersul undeva sau indeplinrea unei sarcini , ori lucrez la ceva , verific chestiile de pe internet , scriu , mananc , ma uit la TV , ma duc in pat. Sunt terminata si uneori ma joc cu pisicile.

7.Asculti muzica in timp ce scrii? Ce fel de muzica?

Cateodata . De onicei rock alternative si indie. Cateodata muzica din anii ’80 . Cateodata anii ’90 , dar nu prea des.

8. Ai vrea sa le spui cititorilor tai ceva anume?

Va multumesc pentru ca cititi. Pentru cei care au citit cartea sunt asa de entuziasmata ca v-a placut povestea Annei si a lui Cass si a celorlalti. Sper ca o sa va placa si de Athena , Cassandra si restul trupei din Goddess War.

Iar acum stiu ca unii dintre voi mi-au spus odata sa ii intreb pe autori si despre viata lor personala . Am fost impresionata sa aflu scurta poveste a lui Kenadre despre viata ei. Iata ce ne-a impartasit :

Am fost adoptata si am crescut in Minnesota. Am un frate , de asemenea adoptat , care este un sfert American native. Lucreaza cu adulti infirmi si la sfarsit de saptamana joaca baseball.

-A

 

One thought on “Interviu cu Kendare Blake

  1. Ce viataaaa mananca, se joaca, scrie, citeste, in Romania nu prea ne permitem sa avem astfel de obiceiuri, traiul este scump, de aceea si scriitorii sunt putini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s