In pregatire la Leda

Viitorul nostru de Jay Asher

Cum e când îţi citeşti viitorul nu în palmă, nu în cafea, ci pe un Facebook care nu a fost încă inventat 

Un roman pentru tinerii de azi, despre viaţa lor de mâine

Este anul 1996, şi nici jumătate din elevii de liceu din America nu au folosit vreodată internetul. Viaţa în cyberspace este la începuturi, iar reţelele de socializare nu există nici măcar în proiect.

Şi totuşi…

Emma tocmai a primit primul ei computer şi un misterios CD-ROM de la America Online.

Josh este vecinul ei şi prietenul ei cel mai bun, chiar dacă din  noiembrie trecut lucrurile au fost puţin cam dificile între ei. Cei doi se conectează şi se loghează…şi ajung automat pe Facebook…dar Facebook-ul nu a fost inventat încă!!!

Josh şi Emma îşi privesc fascinaţi profilurile din viitor, peste cincisprezece ani. Soţii, prietenii, carierele, casele, destinele lor ─ totul este aici. Dar nu e ceea ce aşteptau ei; şi de fiecare dată când îşi deschid pagina, viitorul lor se modifică. Şi în timp ce se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii lor viitoare, sunt obligaţi să se confrunte cu lucrurile bune ─ sau rele ─ pe care le fac în prezent.

Febra neagra (Seria MacKayla Lane, vol. 1) de Karen Marie Moning

Filozofia mea de viaţă se poate rezuma în câteva cuvinte: o zi bună este una în care nu încearcă nimeni să mă ucidă.

Vă mărturisesc că nu am avut prea multe astfel de zile de la o vreme încoace.

Când MacKayla află că sora ei Alina a fost ucisă în Irlanda ─ după ce i-a lăsat un mesaj criptic pe telefon ─, decide să plece la Dublin în căutarea unor răspunsuri.

Dar încercarea de a-l descoperi pe asasinul Alinei o atrage într-o lume de umbre în care nimic nu e ceea ce pare, unde binele şi răul poartă aceeaşi mască seducătoare. Curând, MacKayla trebuie să facă faţă unei provocări majore: să rămână în viaţă şi să înveţe să mânuiască o putere pe care nu ştia că o deţine ─ o putere care îi îngăduie să vadă dincolo de lumea oamenilor, în periculosul tărâm locuit de Fae…

Pe măsură ce pătrunde în enigma morţii surorii ei, iar graniţa între lumi începe să se năruie, adevărata misiune a lui Mac devine tot mai clară: trebuie să găsească misterioasa Sinsar Dubh ─ Cartea Neagră, un manuscris vechi de milioane de ani care conţine între paginile sale încifrate cea mai primejdioasă dintre vrăji  ─, căci cel care pune primul mâna pe ea va deţine controlul total asupra celor două lumi.

Cel mai mult ma intereseaza cartea lui Jay Asher si cu siguranta mi-o voi cumpara cand va aparea deoarece prima carte pe care am citit-o scrisa de el , Cele 13 motive , a fost geniala.

Care vi se pare mai interesanta?

-A

4 thoughts on “In pregatire la Leda

 1. Jay Asher este asadar barbat:-) 🙂 , eu credeam ca este femeie. Pe mine nu ma intereseaza prima, ma intereseaza parca a doua, dar ma descurajeaza cand vad ca face parte dintr-o serie

 2. Tocmai vorbeam ca ma pastea gandul sa imi cumapr carti, dar in mod clar renunt la acest gand!
  Am castigat un set de carti si sunt foarte fericita:
  Colectionarul de istorie, de Elizabeth Kostova
  Labirintul, de Kate Mosse
  Fortareata digitala, de Dan Brown
  Conspiratia, de Dan Brown
  Ingeri si demoni, de Dan Brown
  Codul lui daVinci, de Dan Brown
  Simbolul pierdut, de Dan Brown
  Voi ati citit vre-una din aceste carti?! cu aceste carti si cu cele pe care le am restante in biblioteca, nu mai trebuie sa imi cumpar niciun pana la anul:))
  Concursul a fost pe site-ul 121, va recomand site-ul, eu castig pentru a doua oara la ei pe site!http://www.121.ro/biblioteca/concurs_esti-pregatit-sa-intri-in-inferno/premii
  Acum sunt putin in dubii, explicau ca exista doua pachete de carti cu premiile constand in aceste carti, sper ca nu le imparte jumate la mine jumate la cealalta castigatoare:D. E bine si asa, dar oricum va anunt cand primesc coletul! v-am spus va recomand site-ul, exista acum si biblioteca 121 in care se castiga carti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s