Precomanda : Fete stralucitoare de Lauren Beukes

Cartea are 416 pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este broşată şi preţul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

Va veti precomanda aceasta cartea? ( pentru a face precomanda apasati pe imaginea de mai sus )

-A

 

3 thoughts on “Precomanda : Fete stralucitoare de Lauren Beukes

  1. Nu, chiar nu ma tenteaza, astept sa o cumpere cineva si sa o citeasca, sa-i vad recenzia, asa descrierea e interesanta dar de multe ori am patit-o, descrierea era super si cartea era cu totul si cu totul alta mancare de peste. Ma gandeam sa imi comand de la libris Moarte subita fiindca e de la editura trei si primesc o carte cadou, si Casa de la Riverton de Kate Morton una dintre autoarele mele preferate, nu am citit decat Gradina uitata dar a fost Fantasticaaaa, v-o recomand, si are si humanitas aceeasi promotie, ofera o carte cadou. Sunt curioasa ce carti ofera acestia. Promotia e valabila pana pe 31 august, deci am timp sa ma mai gandesc. Pt ca altceva de la editura trei care sa insumeze minim 30 de lei nu gasesc, le am pe toate trilogia cincizeci de umbre, pe strada dublin, fericirea incepe azi, am tot ce ma interesa plus ca am castigat la voi si sub aceeasi stea si e usor sa te iubesc care parca tot de editura trei apartin. Si de la humanitas nu am gasit o carte mai potrivita, vreau sa fac rost de tot ce e in romania de aceasta autoare, daca imi cumpar casa de la riverton mai ramane sa imi cumpar orele indepartate. O sa imi iau si vol unu si doi din seria percy jackson, chiar m-ai facut curioasa. Sima mai gandeam la atractia, sa ii dau o sansa. Nu stiu inca ce sa fac…Voi ati citit Moarte subita????? Am auzit pareri si pareri….

    • am rasfoit-o (virtual) putin, dar inca n-am apucat sa o cumpar din cauza pretului putin cam exagerat de aproape 70 de lei. Oricum am facut o pauza de cumparat vara asta:-D, ca sa mai recuperez si sa citesc tot ce nu am citit in biblioteca.Vreau sa ajung in stadiul in care cum imi iau o carte sa o citesc imediat.

      • Am inteles ca iti trebuie o foaie si un pix pentru a nota numele personajelor pentru ca sunt numeroase si le incurci…este intr-adevar cam scumpa chiar daca este lansata de o perioada buna de timp. Ai acelasi tel ca si mine:-) dar pe mine cateodata ma ispitesc ofertele:-) . Oricum ma mai gandesc, pentru ca nu stiu ce carti ofera cadou, cine stie ce porcarii de carti ofera…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s