Toamna 2013 – Lupta divelor

     Inca nu stim daca PRISM este chiar titlul albumului sau doar primul single care va fi promovat, insa data lansarii e certa: pe 22 octombrie vom putea asculta ceva nou de la Katy Perry. Cantareata deja a inceput o campanie de promovare, lansand un nou parfum si aparand pe coperta noului numar Elle.

   APPLAUSE este numele primului track ce il vom asculta in 25 de zile de pe albumul ARTPOP. Pe 19 august are loc lansarea oficiala ce marcheaza o noua era in cariera celei mai controversate artiste din muzica contemporana.Albumul ARTPOP este disponibil pentru comanda pe 1 septembrie. Lansarea oficiala va avea loc cu tot cu o aplicatie dedicata pe 11 noiembrie 2013. 

  Sunt foarte curios in legatura cu ambele productii, dar ma intriga mai mult PRISM pentru ca au trecut 3 ani de cand n-am mai auzit ceva de la Katy Perry, iar ultimul album a lui Gaga m-a cam dezamagit.

   Cine domina topurile in toamna asta? Gaga sau Perry?

-G

Advertisements

6 thoughts on “Toamna 2013 – Lupta divelor

  1. GaGa , oricare piesa de pe oricare album al ei am ascultat-o macar de 2 ori .Sunt fan GaGa din clasa a 2-a (: . Pe mine nu ma dezamagit albumul trecut , Judas cred ca e piesa mea preferata alaturi de You and I .Deci o aleg pe Lady GaGa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s