Jocul lui Ender

Jocul lui Ender

Extraterestrii au atacat Pamantul si aproape au distrus specia umana. Pentru a se asigura ca oamenii vor castiga urmatoarea infruntare, cea decisiva, guvernul terestru a creat in vitro genii pe care le antreneaza intensiv in arta militara.

   Instructia consta, nici o surpriza, din „jocuri“ de razboi. Ender Wiggin, un geniu printre genii, castiga intr-un timp record toate „jocurile“ si pare a fi eroul care va salva planeta. Dar va reusi sa stabileasca grani]a dintre real si virtual si sa inteleaga importanta ei cruciala?

   Este cu siguranta genul meu de carte si abia astept sa o achizitionez. Cartile din Saga Ender sunt disponibile la editura Nemira. In luna noiembrie a acestui an va aparea si un film realizat pe baza operei lui Orson Scott Card. Va las mai jos trailer-ul.

-G

3 thoughts on “Jocul lui Ender

  1. Orson Scott Card este TATICUL SF-ului! nu am citit niciodata vre-o carte din acest gen, cu extraterestrii si toate cele, insa urmaresc de mutle luni de zile un blog in care scria o fata Ghanda, se numea inainte povesti intunecate, si ea este FUN NR 1 al acestui gen, numai carti din astea cumpara si devoreaza, daca vrei recenzii ale cartilor lui Orson le poti citii la ea pe blog! acum nu mai are acel blog povesti intunecate unde scria cu o fata Andreea, acum are ea singura propriul blogulet dar daca vrei sa ceri un sfat avizat al unui cititor in acest domeniu caut-o:), acesta e noul ei blog http://jurnalul-unei-cititoare.blogspot.ro/2013/07/provocarea-verii.html, pe mine m-a uimit, chiar i-am spus la un momentdat ca nu am intalnit niciodata o fata pasionata de sf cum este ea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s