What Books Taught Me

Harry Potter: We have always something worth fighting for.

The Hunger Games: Fire will burn and wars will rage, but hope always lives on.

Percy Jackson: Anyone can be a hero.

The Mortal Instruments: If you love something, nothing will stop you.

Divergent: Be brave.

The Perks Of Being A Wallflower: Do not be afraid to embrace who you are.

The Fault In Our Stars: Without pain, how could we know joy?

-G

7 thoughts on “What Books Taught Me

 1. Imi plac toate citatele dar cred ca cel mai mult acesta: The Fault In Our Stars: Without pain, how could we know joy? este adevarat ca niciodata nu vom putea cunoaste ce inseamna bucuria fara durere! de obicei bucuria vine dupa durere, ingrijorare, neliniste, si atunci vine atat de mare incat radiem numai fericire in jurul nostru, sentimentele sunt complexe si se succed la fel ca si trairile!

  • Si pe mine m-a impresionat acest citat.Desi n-am citit cartea,stiu ca este foarte buna si chiar acest citat mi-a deschis un orizont spre o alta lume.

 2. Oooo, asa sunt si eu! :)) Mai putin cu Percy Jackson. Si as mai adauga pe lista Dispozitive Infernale (sunt mai bune decat Instrumentele), Septimus Heap, Fortele Raului Absolut, Academia Vampirilor, Mostenirile Lorien si Ingerul noptii,

 3. Foarte dragute citatele!! Fiecare are ceva special si cred ca ar mai fi mers adaugate si altele 😉

 4. Cartile acestea m-au invatat multe lucruri deosebite, in special Sub aceeasi stea de John Green care a reprezentat o poveste de viata sfasietoare. Cand citesti asemenea carti fantastice cu o incarcatura sentimentala greu de depasit, te pierzi printre randuri si sincera sa fiu, incepi sa-ti simti ochii umezi.
  Sub aceeasi stea m-a invatat ca nu exista fericire, fara suferinta si indiferent de lucrurile prin care trecem prin viata trebuie sa fim puternici si sa ne bucuram de orice clipa, caci viata este efemera, iar termenul limita se apropie cu fiecare zi care trece.
  Divergent a reprezentat una dintre acele carti care nu ti le poti scoate din minte. Cu ajutorul lui Tris am invatat ce inseamna curajul si puterea deciziei.
  Jurnalul unui adolescent timid a insumat viata unui adolescent si m-a invatat ca nu trebuie sa iti fie rusine de felul in care esti. Fiecare om e unic si frumos in felul sau.
  Seria instrumente mortale a redat intr-un mod unic ce inseamna iubirea adevarata. Indiferent de obstacolele care ne ies in cale, daca ne e menit sa fim cu cineva impreuna, atunci nici faptul ca suntem frati ( ma rog, aparent) nu va reusi sa fie o bariera.
  Seria Percy Jackson ( aici nu prea pot trage concluzie, din moment ce am citit abia primele doua volume, dar am priceput ideea principala) mi-a dat sansa de a fi o eroina si de a experimenta aventuri de neuitat.
  Seria Jocurile Foamei a sustinut ideea ca atata timp cat credem intr-un lucru si vrem sa realizam ceva, nimic nu ne poate oprii.
  Cat despre Harry Potter nu cred ca ajunge de a crea o idee generala despre aceasta serie. Iubire, loialitate, curaj, incredere…multe virtuti alese au fost redate cu finete. Si odata cu aceste calitati, au venit si invataturile numeroase.
  Fiecare carte ne invata ceva. Trebuie doar sa fim perceptivi asupra mesajului care se intrepatrunde printre filele cartii.

 5. Imi plac foarte mult citatele pe care tu le-ai dat.Eu chiar acum citesc prima carte din seria “Instrumente Mortale,” si chiar imi place foarte mult.Mai am 100 de pagini si o termin si de-abia astept sa le citesc si pe urmatoarele.Cred ca as vrea sa citesc toate cartile pe care le-ai amintit aici si sper s-o fac cat mai curand. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s