Concursuri pe Cafebiblioart

  Blogul  Cafebiblioart o duce extrem de bine, atingand de curand 100.000 de vizite, ceea ce mi se pare impresionant. Pe acest blog gasiti o groaza de giveaway-uri cu carti de toate felurile: de la Vampire Diaries, la Percy Jackson , la seria Delirium. Asa ca o sa va las mai jos un link care contine lista tuturor concursurilor active pe blog. 

  Succes!

http://cafebiblioart.com/2013/06/24/current-giveaways/

-G

8 thoughts on “Concursuri pe Cafebiblioart

  1. da eu m-am inscris la o parte dintre ele de foarte mult timp! concursurile sunt interesante, se ofera pachete intregi de carti! imi pare rau ca fiind un blog international nu ofera si carti in romana, fiindca ar participa doar cei din tara nu si cei din strainatate! va dati seama un set cu Games of thrones?! in romana?!tare

    • probabil nu urmaresti blogul cu adevarat pentru ca ai fi constatat ca de fapt este un blog romanesc deschis si strainilor iar cartile din concursurile pe care le are sunt atat in romana cat si in engleza in functie de castigator se poate opta atat pentru varianta in romana a cartii cat si pentru cea in engleza

  2. sunt OFF topic dar nu stiam unde sa va spun ca am terminat de citit astazi ultima carte din seria Harry Potter, si anume HP si talismanele mortii! GENIALA! EXTRAORDINARA! MINUNATA!? e putin spus! nu vroiam sa se mai termine, dar sincer JK Rowling m-a enervat ca omorat atatea personaje Dobby! Hedwig! Fred! Lupin! Tonks! Creevy! SEVERUS si nu pot sa cred ca am zis Severus, dar pot sa spun ca imi pare rau ca l-am judecat gresit….tocmai la final am descoperit misterul printului semipur si de ce Dumbledore avea atata incredere in el….si-a jucat rolul pana la capata atat de bine incatimi devenise antipatic si nu credeam ca o sa spun Regret ca a murit! Celelalte personaje nu inteleg de ce a ales sa le inlature?! fara sens din punctul meu de vedere….mai bine il elimina pe Kreacher decat pe Dobby…Si Fred?! sa-i desparta pe fratii gemeni fara rost…ca sa nu mai spun de Lupin si Tonks care de abea devenisera parinti! Am avut un moment cand am simpatizat-o pe Narcissa, atunci cand a mintit ca Harry a murit, altfel tot planul s-ar fi stricat! mai avea sa il omoare si pe Hagrid si chiar ca ma suparam rau de de tot! Epilogul a fost superb! familiile Potter, Reacredinta si Weasley, chiar si Draco mi-a devenit simpatic, pana la urma el a fost o marioneta in mainile lordului Cap de Mort! eu astept continuarea pana o sa mor:)) vreau ca autoarea sa continue cu picii aia mici si simpatici ai acestor trei familii, mai ales ca micul Albus Severus e foarte simpatic si ar putea sa il puna in tot felul de ipostaze pe la Hogwarts! De asemena imi place ca Neville e profesor! una peste alta! mi-as dori o continuare!

  3. Deja m-am inscris la majoritatea!! Sper sa am putin noroc si sa castig macar la unul!! 😀

  4. M-am inscris si eu la toate.Imi plac toate premiile si sper sa castig si eu ceva.Blogul ei este foarte bun si are numai postari interesante.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s