Evaluarea Nationala 2013

Avand in vedere ca multi dintre voi tocmai ati terminat scoala generala si va indreptati cu pasi repezi catre liceu, m-am gandit sa fac acest post in care sa vorbim despre evaluarea nationala 2013 care tocmai s-a incheiat astazi. Ce note credeti ca luati? Ce examen a fost mai usor:cel de romana sau cel de matematica? Ce exercitii vi s-au parut dificile? Iar cei care au termiat generala, ce credeti despre subiecte?

  Din punctul meu de vedere, probabil Ministerul Invatamantului si-a dat seama ca rata de promovabilitate scade de la an la an si au facut subiectele mult mai usoare. Acum cativa ani cand am dat eu examenele au fost destul de grele:-D.

-G

21 thoughts on “Evaluarea Nationala 2013

 1. Mda… nici eu nu m-am asteptat sa fie atat de usoare . La matematica ma asteptam la o problema mai grea , pentru a se vedea cine merita 9 si cine merita 10. Cred ca o sa iau note peste 9 .

 2. Au fost cele mai usoare subiecte de matematica pe care le-am vazut vreodata! Cum sa iei sub 5 la asa ceva??? A fost mult mai simplu ca la romana, desi nici acolo nu a fost greu, dar sunt compunerile si se scade pentru ortografie. Ma astept sa iau peste 9.50 la ambele. La mate mi-e frica pentru ca la subiectul I am facut si rezolvarile pe foaia de examen si am dat si raspunsul si mi-e ca imi scade pentru ca am facut si rezolvarea si nu am dat numai raspunsul singur. Credeti ca o sa-mi scada? Pana sambata o sa mor!

 3. Si eu am dat examenele acum 2 ani si chiar,mie mi s-au parut mult mai grele decat acum.Ceea ce am remarcat la examenul de matematica,a fost la ultimul subiectul,in ambii ani,problema cu albine.Cred ca sunt obsedati de insectele astea mici.

 4. eu imi amintesc subiectele examenelor pe care le-am dat eu in urma cu cativa ani,ma rog noi am fost cei careau prins alta denumire si sincer acestea mi se par mult mai usoare ..dare nu ar trebui sase agite nimeni cuasteaatat de mult deoarece nu le pica nimeni, motivul? zece clase sunt obligatorii . Maigreu sunt cele de bac. oricum sper sa se fi descurcat toata lumea ..ale sunt sigura ca aifacut bine si ca vor intra la liceul dorit, atentie insa la alegerile pecare lefaceti sa va fie de bun augur .

 5. eu imi amintesc subiectele examenelor pe care le-am dat eu in urma cu cativa ani,ma rog noi am fost cei careau prins alta denumire si sincer acestea mi se par mult mai usoare ..dare nu ar trebui sa se agite nimeni cu astea atat de mult deoarece nu le pica nimeni, motivul? zece clase sunt obligatorii . Mai greu sunt cele de bac. oricum sper sa se fi descurcat toata lumea ..ale sunt sigura ca ai facut bine si ca vor intra la liceul dorit, atentie insa la alegerile pecare le faceti sa va fie de bun augur .
  Mda l-am rescris, am ceva probleme cu pauza de la tastatura …oricum …

 6. Eu am dat acum 7 ani si erau mult mai grele….dar fiindca cei de la Minister au constatat ca rata de promovabilitate este mult prea mica au hotarat sa le faca mai usoare, nu stiu cat de bine este acest lucru, fiindca se vor trezi profesorii de liceu cu tot felul de speciemene care nu vor fi capabili sa promoveze cu medii mari si implicit cei de la Minister vor usura si subiectele de la BAC, si bineinteles ca daca standardele sunt mai joase si nivelul de pregatire al elevilor este mai jos si nu este deloc benefic pentru societate!

   • Nu e neaparat vorba de materie, dar la noi nici nu se preda asa cum ar trebui. Daca ar fi totul mult mai distractiv, cred s-ar invata mult mai mult.

 7. am uitat sa adaug ceva, ma uit la poza pusa de voi si vad ca elevii care se duc sa verifice notele la evaluare/testare etc, nici nu stium se mai numeste aceeasi Marie cu alta palarie, ca pe timpul meu ii spunea Examen de capacitate, au unghii in culorile curcubeului, lungi, cu smartphone-uri in mana, hmmmm ma consider baba:)) eu imi amintesc ca aveam unghiile facute cu un roz pal fiindca ni se interzicea sa venim cu unghiile facute in generala, si aveam un telefon motorola cu, clapa E 171:) era super tare pentru timpul acela, asta dupa ce renuntasem la un motorola c 115 parca….ce vremuri….

 8. Eu am dat examenele astea acum 3 ani. Anul asta au fost cele mai usoare subiecte. Ar trebui sa le fie rusine celor care nu au reusit sa ia un amarat de 5!! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s