Concurs cititorul lunii #2

S-a terminat acum scoala pentru liceeni, iar in curand si pentru viitori liceeni, asa ca haideti sa trecem la treaba! Deschidem din nou concursul cititorul lunii dar de data aceasta vom schimba putin regulile, astfel incat sa castige cel care merita cel mai mult.

1.Lasa un comentariu cu numele si adresa de mail dar si link-ul paginii de facebook sau blogului personal unde ai postat link-ul acestui concurs. Daca nu ai, poti sa rogi un prieten.

2.Urmareste blogul prin mail.

3.Puteti sa dati un comentariu, sau doua, sau trei sau 100. Nu punctam neaparat numarul comentariilor, ci calitatea si continutul acestora. Noi va recomandam sa dati doua, daca puteti sa dati mai multe, cu atat mai bine pentru voi. Dar nu uitati! Puteti avea 1000 de comentarii, dar daca nu sunt consistente si pertinente, nu castigati nimic.

4.Comentariile trebuie sa aiba un continut pertinent,nu ceva de genul:”Frumos” sau “Imi place”.

5.Spune tot ce trebuie intr-un singur comentariu,celalalt il poti da ca raspuns pentru un alt comentariu al unui alt participant.

6.Trebuie sa comentati la posturile din perioada 24 IUNIE – 24 IULIE.

Ca premiu va puteti comanda orice carte de pe site-ul elefant.ro,dar pretul sa nu depaseasca mai mult de 45-50 de lei maxim(discutam atunci). Totusi SOLICIT o lista cu 10 carti in romana pe care si le-ar dori fiecare concurent, pentru ca s-ar putea sa nu fie un singur castigator. Trimiteti fiecare lista cu cele 10 carti la adresa geany.10000@yahoo.com.

Deci cine se inscrie?

Ce credeti de premiu?

Succes!

-G,-A

 

29 thoughts on “Concurs cititorul lunii #2

  1. Paun Catalina Cezarina
    agnes14181@yahoo.com
    Cu linkul de distribuire al concursului revin dupa ce rog pe cineva sa faca acest lucru, eu neavand facebook! sper ca nu e nicio problema!
    Mi se pare ok ca ne lasati sa alegem o carte/doua/3 depinde de cat costa cartea pentru a ne incadra in suma aceea de 45-50 ron!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s