Stiati ca…#6 – Pretty Little Liars

  • Inainte sa fie Emily Fields in serialul Pretty Little Liars, Shay Mitchell era model.
  • Ashley Benson, interpreta lui Hannah, a aparut in celebrul film din seria  cu majorete “Bring It on:In it To Win”, dar si in productia de anul acesta “Spring Breakers”, impreuna cu Selena Gomez, James Franco si Vanessa Hudgens.
  • Lucy Hale, cea care o interpreteaza pe Aria este de asemenea si cantareata, aceasta chiar aparand in filmul “A Cinderella Story:Once Upon a Song”.
  • Sasha Pieterse, la fel ca Shay, a fost model. Aceasta cocheteaza de mult timp cu actoria, aparand in seriale foarte cunoscute ca “House M.D.” sau “Heroes”. Aceasta este cea mai mica din tot cast-ul, avand in prezent 17 ani, deci nici macar 14 ani cand a inceput filmarile pentru Pretty Little Liars.
  • Ian Harding, interpretul lui Ezra, a aparut intr-un film numit “Adventureland” impreuna cu Kristen Stewert.
  • Va-ti intrebat vreodata de unde o recunoasteti pe Jenna din acest serial? Ei bine, pe numele ei real-Tammin, a jucat in Hannah Montana sezonul 4 ca iubita lui Jackson.
  • Chiar daca nici nu a inceput sezonul 4 din acest serial (acest eveniment urmand sa se intample pe 11 iunie), deja s-a confirmat sezonul 5, din cauza rating-ului foarte ridicat pe care serialul il inregistreaza.
  • Lucy Hale a dat auditie de doua ori pentru Twilight. Prima oara pentru rolul lui Alice, dupa care pentru rolul lui Jane. Din pacate, a fost respinsa in ambele dati.

-G

4 thoughts on “Stiati ca…#6 – Pretty Little Liars

  1. Nu urmaresc serialul asa ca aceste curiozitati nu le-am putut descifra pt ca nu stiu care sunt personajele de aici. Intentionez ca in aceasta vara sa il urmaresc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s