Aparitii noi la editura TREI

1. Sub aceeasi stea de John Green

384459_10200931652150517_1918393621_n

Îşi vor aminti oamenii de mine? Ce sens are viaţa mea? Ce vreau să las în urmă?

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se ştie, a fost „în fază terminală“.

 Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă.
 
Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.
 

2.Jurnalul unui adolescent timid de Stephen Chbosky

Să stai pe margine poate fi un avantaj. Dar vine o vreme cand trebuie să intri în ring.
Primul an de liceu e cel mai greu. Îţi faci noi prieteni, te îndrăgosteşti cu adevărat, nu te mai înţelegi deloc cu părinţii. Să creşti mare e mai complicat decât ţi-ai imaginat vreodată.

Aflat în pragul adolescenţei, Charlie se hotărăşte să-şi povestească viaţa unui prieten imaginar, căruia îi trimite o serie de scrisori intime.

 Prins între dorinţa de a-şi trăi viaţa şi tendinţa de a fugi de ea, Charlie se trezeşte obligat să exploreze un teritoriu până acum necunoscut. Acela al primelor întâlniri şi al casetelor cu compilaţii, al problemelor de familie şi al prietenilor adevăraţi. Şi caută neîncetat „melodia perfectă“ a unei „călătorii perfecte“ în care „să se simtă infinit“.

3.Starters de Lissa Price

O fată trebuie să facă o alegere cumplită.
Părinţii ei? Morţi.
Fratele ei? Bolnav.
Salvarea? Este posibilă… Cu preţul de a fi altcineva!
În cine poate să aibă încredere?
În nimeni.
Bine aţi venit într-un Los Angeles al viitorului!
Un război biologic a decimat populaţia de vârstă medie. Au supravieţuit doar cei care apucaseră să fie vaccinaţi: tinerii şi bătrânii.
Callie, în vârstă de şaisprezece ani, descoperă Banca de Corpuri unde adolescenţii îşi închiriază trupurile adulţilor înstariţi ce îşi permit luxul de a redeveni tineri.
Dar neurochipul ei funcţionează greşit, iar Callie ajunge să afle lucruri pe care nu trebuia să le ştie şi ia cunoştinţă de planul diabolic al Băncii de Corpuri…
Va intereseaza vreo carte din cele prezentate mai sus?
-A

24 thoughts on “Aparitii noi la editura TREI

  1. Pe mine m-ar interesa foarte mult Starters.Oare pe cand o sa apara? Nu sti are cumva si continuare?

    • nu se stie sigur cand va aparea… au anuntat doar ca se va publica:-?? si da, va avea o continuare care se numeste “Enders” insa nu a aparut nici coperta ei si abia in 2014 va aparea la ei…

      • si probabil va mai aparea inca o carte ca sa fie o trilogie distopica! sa stiti ca viitorul prezentat in aceste carti nu e departe de a se transorma in adevar peste cativa ani de zile, ma refer aici chiar la zeci, sute de ani!

  2. sincer, nu prea ma intereseaza cartile de mai sus, poate cea cu viata adolescentului si scrisorile lui intime catre un prieten imaginar…

  3. John Green este autorul meu favorit si ma bucur ca voi avea ocazia sa citesc una din cele mai bine cotate cartile ale sale in Romania:)

  4. Cel mai multdintre cele prezentate mai sus mi-ar place sa citesc Sub aceeasi stea de John Green . Cancerul este deja o boala comuna . Mi-ar placea sa ma surprinda cartea asta si nu sa fie cava tipic . Celelalte nu ma prea atrag

  5. Eu am vazut filmul “The Perks of Being a Wallflower” si este genial.Cred ca la fel este si cartea pe care o voi citi cu siguranta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s