Melodia zilei #171

De vineri am tot astepta sa se lanseze videoclipul celei mai noi piese a Andrei , ” Inevitabil va fi bine” .  Intotdeauna mi-a placut Andra si pot spune ca este una dintre artistele mele preferate. Melodia este perfecta pentru un party , dar de ce nu si pentru  alte ocazii 😀 Dupa cum spune si nuemle  , piesa aceasta “inevitabil va fi… hit” . 

Va place?

-A

19 thoughts on “Melodia zilei #171

  1. dan spataru n-a murit:)) inevitabil este hit!!! da intr-adevar, imi place Andra mult de tot cum canta, si imi place mult aceasta melodie, iar daca stau sa ma gandesc bine cred ca nu exista melodie de-a ei care sa nu imi incante auzul! e super talentata si are o super voce, si mai ales poate canta orice tip de melodie!

  2. Imi place melodia, iar videoclupul mi se pare foarte vesel si amuzant. Andra imi place foarte mult

  3. Andra este o artistă completă, una dintre cele mai bune din România! Ascult melodia asta întruna de când a apărut din punctul meu de vedere este deja un HIT cu litere de tipar:x!

  4. Mie-mi place Andra e printre putini artisti care poate canta orice gen de muzica si chiar ii iese foarte bine . Din punctul meu de vedere e cea mai buna voce la ora actuala in Romania

  5. Prima data eram suparata ca incepe sa cante cand trebuiau sa fie anuntati finalistii , iar dupa am fost suparata ca a terminat cantecul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s